’Cumhuriyet tarihinin en büyük terör operasyonları yapılıyor’

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Milletimiz müsterih olsun, Cumhuriyet tarihinin en büyük terör operasyonları yapılıyor" dedi.Başbakan Yardımcısı Akdoğan, katıldığı Polatlı toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada Ankara'daki terör saldırısına değ

’Cumhuriyet tarihinin en büyük terör operasyonları yapılıyor’

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Milletimiz müsterih olsun, Cumhuriyet tarihinin en büyük terör operasyonları yapılıyor" dedi.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, katıldığı Polatlı toplu temel atma töreninde yaptığı konuşmada Ankara'daki terör saldırısına değinerek, "Menfur bir saldırı ile can evimizden vurulduk. Bu günler bizim için taziye günleri, bu acıyı paylaşırsak üzüntüyü azaltabilirsiniz. Teröre karşı ortak bir tavır alabilmektir. Acımızı paylaşacağız ama sonra da hayatımızı normalleştireceğiz ki terör örgütü emellerine ulaşmasın" ifadelerini kullandı. Terörün siyaseti baskı altına alabilmek için hep kullanıldığını vurgulayan Akdoğan, "Milletimiz müsterih olsun, Cumhuriyet tarihinin en büyük terör operasyonları yapılıyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler