Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kabir ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'nda anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti. Erdoğan, kabir ziyareti sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 16.15'te Karacaahmet Mezarlığı'nda annesi, babas

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kabir ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'nda anne ve babasının kabirlerini ziyaret etti. Erdoğan, kabir ziyareti sonrasında vatandaşlarla bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan saat 16.15'te Karacaahmet Mezarlığı'nda annesi, babası, kayınvalidesi ve kayınpederinin mezarlarını ziyaret etti. Erdoğan ardından vatandaşlarla bayramlaşıp, fotoğraf çektirdi. Çiçekçiden çiçek alan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan restorasyonu devam eden Marmara İlahiyat Camii'ni de ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra cami çıkışında vatandaşlarla bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kabir ziyareti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kabir ziyareti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler