"Çukur kazıyorlarsa onları o çukurlara gömeceğiz"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çukur kazan teröristleri o çukurlara gömerek bu yolculuğun tamamlanacağını söyledi. İstanbul Anadolu Yakası'ndaki organize sanayi şirketleri ve Medical Park Hastaneler Grubu, sağlık alanında dev bir işbirliğine imza attı.

"Çukur kazıyorlarsa onları o çukurlara gömeceğiz"

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çukur kazan teröristleri o çukurlara gömerek bu yolculuğun tamamlanacağını söyledi.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki organize sanayi şirketleri ve Medical Park Hastaneler Grubu, sağlık alanında dev bir işbirliğine imza attı. "Herkes İçin Sağlık" felsefesiyle 17 ilde 25 hastaneyle faaliyet gösteren Medical Park, BTN Sigorta işbirliğiyle Anadolu Yakası'ndaki 100 bin organize sanayi çalışanı ve ailesine sağlık hizmeti verecek. Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bu kapsamda düzenlenen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası protokolü imza törenine katıldı. Programa Bakan Müezzinoğlu'nun yanı sıra Medical Park Hastaneleri Yönetim Kurumu Başkanı Dr. Muharrem Usta, İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar da katıldı.

Programda konuşan Mehmet Müezzinoğlu, "Medical Park gurubuyla bugün burada İMES'in yaptığı protokolün ülkemizin sağlık hizmetleri direklerine ayrı bir katkı, ayrı bir uyum kazanacağına inanıyorum ve hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

"BU MİLLETİN 2023 HEDEFLERİNE ULAŞMASINDAN KORKANLAR TUZAK KURUYOR"

Son zamanlarda ülkemizde artan terör olaylarına da değinen Bakan Müezzinoğlu, "Son dönemde karşılaştığımız terör olayları veyahutta daha önce son üçüne baktığımızda bu farklı senaryoların özünde yatan tek bir gerçek var. O da bu milletin iddalı olmasından rahatsız olanlar, tuzaklar kuruyor. Bu milletin 2023 hedeflerine ulaşmasından korkanlar rahatsız olanlar farklı farklı tuzaklar, farklı farklı oyunlar yapıyor" diye konuştu.

"TERÖRLE İLGİLİ OLUŞTURULMAK İSTENEN KORKU SENARYOLARINA ASLA PABUÇ BIRAKMAYALIM"

"Ne yaparlarsa yapsınlar bu millet büyük bir millettir" diyen Müezzinoğlu, "Bu millet güçlü bir millettir. Bu millet tarihi geçmişinden getirdiği değerleri ile bütün bu tuzakları bozabilecek, bütün bu yanlış hesapların üzerinden geçip gidecek ve ordakinden asla uzaklaşmadan mutlaka o hedefe ulaşacak, başaracak, iradeye sahiptir . Bu anlamda bize düşen gündelik sorunlara veya terörle ilgili oluşturulmak istenen korku senaryolarına asla pabuç bırakmadan çukur kazıyorlarsa onları o çukurlara gömerek bu yolculuğu tamamlayacağız. Moral, motivasyonumuzu bozmadan, girişimcilik ruhumuzu kaybetmeden "birlikte çok daha güçlü hedeflere ulaşabiliriz" diyerek bu hedeflere beraber yürüyeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler