Çözüm sürecinin akıbetini açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Ne çözüm ne de terörle mücadele yarım kalacak, başladığımız işi yarım bırakmayacağız" dedi.

Çözüm sürecinin akıbetini açıkladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Ne çözüm ne de terörle mücadele yarım kalacak, başladığımız işi yarım bırakmayacağız" dedi.

AK Parti'nin Van mitinginde konuşan Davutoğlu, "Askerimizi, polisimizi katleden bütün teröristler kahrolacaklar" ifadelerini kullandı. Birlik beraberlik vurgusu yapan Davutoğlu, "Bizim kültürümüzde kimseyi kimliğinden, inancından, fikriyatından dolayı kınamak, aşağılamak yoktur. Bakanlar kurulu toplantısında Türk, Kürt, Zaza aynı masada oturup Türkiye'nin geleceği için çalışıyoruz. Bir saniye dahi herhangi bir bebeği Kürt'tür, Türk'tür diye ayırırsak bu makamlar da bize haram olsun" diye konuştu.

Başbakan, terörle ve Türkiye düşmanı unsurlarla savaşın kararlılıkla süreceğini de ekledi. Davutoğlu, "Biz bu memleketi ne terör çetelerine, ne de faili meçhullere bir daha bırakmayacağız…. Biz AK Parti olarak daima adaletin, demokrasinin yanında olduk. Her türlü vesayetle mücadele ettik. HDP, Kandil'in vesayeti ile bile mücadele edemiyor. Bazı aydınlar Türkiye'yi dışarıya şikayet ediyor ama bütün reformları AK Parti yaptı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset