CHP’li kadınlar, Bakan Kaya’ya destek oldu

"Bizim bakanımıza, seçilmiş milletvekilimize yurt dışında yapılan bir hakarettir bu. Bu ülkeye hakarettir

CHP’li kadınlar, Bakan Kaya’ya destek oldu

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, Hollanda’nın Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya gösterdiği tutumla alakalı yöneltilen sorulara, "Bizim bakanımıza, seçilmiş milletvekilimize yurt dışında yapılan bir hakarettir bu. Bu ülkeye hakarettir" dedi.

Genel Başkan Fatma Köse, CHP Tokat İl Binasında partili kadınlarla bir araya geldi. Burada neden hayır dediklerini anlatan Köse’ye gazeteciler, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya Hollanda’da gösterilen tutum ile ilgili soru sordu. Köse, Kaya’ya yapılanı ülkeye karşı yapılmış bir hakaret olarak kabul ettiklerini belirtip, "Şimdi o tabi ki bu ülkeye yapılan en büyük kötülüktür. Öncelikle bunu belirtmek istiyorum. Bizim bakanımıza, seçilmiş milletvekilimize yurt dışında yapılan bu bir hakarettir. Bu ülkeye hakarettir. Öncelikle bunu kabul edelim" şeklinde cevap verdi.

Başkan Köse’ye yapmayı düşündükleri bir yurt dışı programı olup olmadığı da soruldu. Hepsini iptal ettiklerini söyleyen Köse, "Vardı ve iptal ettik. Çünkü ülkeye karşı bir hakarettir bu. O nedenle hem parti üst kademelerinde hem de bizim tüm yurt dışı çalışmalarımızı iptal ettik. Çünkü biz ülkemizin hiç bir ülke karşısında eğilmesine, hor görülmesine ve bu duruma düşürülmesine asla rıza gösteremeyiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset