CHP Trabzon’da Turgay Güngör yeniden aday

CHP Trabzon İl başkanı Turgay Güngör yeniden aday olduğunu açıkladı.

CHP Trabzon’da Turgay Güngör yeniden aday

Haber61 - Haber Servisi - CHP Trabzon il Kongresi öncesinde başkan adayları bir bir kendilerini gösterirken mevcut Başkan Turgay Güngör yeniden başkanlığı aday oldu.


Başkan Turgay Göngör CHP Trabzon il başkanlığı binasında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

“Sizlere yapılacak olan kongrede aday olduğumu açıklamak için bu toplantıyı düzenledim. İnşaat Mühendisiyim 25 yıl kamu kurumlarında çalıştıktan sonra emekli oldum. 2 yıl önce il başkanı seçildiğimde istifa ettim. Şuanda 7 Ocak’ta yapılacak kongre öncesinde başkanlık görevini yürütmekteyim.

AK Parti hükümeti baskıcı bir politika ile ülkemizi yönetmektedir. AKP iktidarını yürüttüğü politikalar hiçbir sonuma çözüm getirememiştir Yargı bağımsızlığı ciddi bir sonun olarak önümüzde durmaktadır. Demokrasi insan hakları ve özgürlükler kapsamında sıkıntı içindeyiz. Bırak komşularımızı birkaç Arap ülkesi dışında aramızın iyi olduğu ülke kalmamıştır.

CHP Trabzon’da Turgay Güngör yeniden aday

15 Temmuz 2016 FETÖ darbe girişimi, OHAL ilanı, Anayasa referandumunu hep birlikte yaşadık. Anayasa değişikliği OHAL ilan edilince fiilen uygulanmaya başlanmıştır. 2019’da yapılacak seçimlere kadar OHAL’in süreceği görülmektedir. Bu bir tehlikedir. Bunun adı tek adam rejimi ve diktatörlüktür.

Son seçimlerde kaybettiğimiz ilçeleri geri almak, bizde olan Düzköy’de çalışmalarımızı yoğunlaştırmak ve diğer ilçelerde daha kapsamlı çalışma yürütmek istiyoruz Trabzon’da 1 milletvekili çıkarıyoruz Bunu artırmak için daha gayretli çalışmamız gerekiyor. İl Kongresi sonrasında gece gündüz hep birlikte 2019 seçimlerine hazırlanmak için çalışacağız.

Tüzüğümüz gereği seçimlerimizin çarşaf listeyle yapılması gerekir. Bundan öncesi seçimlerde lok listeyle seçimler yapıldı. Hangi yöntemle yapılırsa yapılsın bizim için sorun yoktur. Delegemiz nasıl isterse öyle olacaktır.”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset