CHP Trabzon Gençlik Kolları Başkanı değişti

CHP Trabzon Gençlik Kolları'nda yeni başkan Ünsal Demir oldu.

CHP Trabzon Gençlik Kolları Başkanı değişti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Gençlik Kolları Olağan Kongresi yapıldı. Ünsal Demir ve Halil İbrahim Kocaman'ın listelerinin yarıştığı kongrede Ünsal Demir delegenin oyunun çoğunluğunu alarak Trabzon İl Gençlik Kolları'nın yeni başkanı oldu.


Ünsal Demir'in başkanlığındaki yönetim kurulu listesi Yağız Ömer Makuloğlu, Murat Şevket Aydoğan, Aylin Ayyıldız, Furkan Çağrı Baydar, Gönül Bayraktar, Murat Demirci, Emre Güngör, Buğra Karakaş, Alkan Kaya, Mehmet Özbayrak, Mehmet Yıldız, Volkan Kaya, Nurten Berfin Türkan, Aslıhan Yarımoğlu isimlerinden oluştu.

2019 yılında yapılacak olan seçimlere değinen yeni başkan Ünsal Demir, "2019'da 3 büyük seçim var. Bu seçimlere CHP gençliği daha güçlenerek girecek. Ülkemizde gençlerimizin sorunları derinleşerek artıyor. Gelecek kaygısı yaşayan işsiz gençlerin Trabzon'da sesi olacağız.  AKP iktidarı ile işsiz ve baskı altında olan gençler, 2019'da son sözünü söyleyecektir. Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere emaneti olan Cumhuriyetimizi korumak için yola çıktık. Cumhuriyet'in bütün kazanımlarını satan AKP iktidarının sonu gençlerin elinden olacak" diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset