CHP Ortahisar’da buluştu

Buzlar eridi

CHP  Ortahisar’da buluştu

Haber61/Haber Servisi Levent USTABAŞI

CHP Ortahisar İlçe Danışma toplantısı parti lokalinde gerçekleşti.


Toplantıya İl Başkanı Güzide Önsel Uzun, İlçe Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Meclis Üyesi Cahit Erdem, eski il başkanı Necip Yıldız, eski il başkanı Cafer Hazaroğlu, Eski İl Başkanı Turgay Güngör, Eski Merkez ilçe Başkanı Ahmet Kaya, ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıya Ankara’da olduğundan Milletvekili Haluk Pekşen katılmazken, Ali Türen Öztürk ve Celal Akaç, yoğun işleri dolayısıyla katılamadıkları öğrenildi.

CHP Parti Meclis Üyesi Yavuz Karan’ın ani ölümü nedeniyle yasa bürünen CHP teşkilatı ilk kez bu şekilde yoğun katılımlı toplantı düzenlemiş oldu. Turgay Güngör, Ahmet Kaya ve diğer eski yöneticilerinin de katılması, ‘CHP’de buzlar eridi’ yorumlarına neden oldu. İl Başkanı Güzide Uzun, 2019 seçimlerini işaret ederek, “Bu yolda hep birlikte güçü bir şekilde yürümeliyiz. Türkiye’nin CHP’ye ihtiyacı var” diyerek mesaj verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset