CHP Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı belli oldu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına Mert Konuk seçildi.

CHP Ortahisar İlçe Gençlik Kolları Başkanı belli oldu
CHP Ortahisar İlçe Başkanlığı’nda yapılan seçimde gençlerin 72 oyunu alarak Ortahisar Gençlik Kolları İlçe Başkanı olan Mert Konuk, seçim nedeniyle desteğini esirgemeyen ve kutlayan herkese teşekkür etti. 

Gençliği doğru değerler üzerinden yapacağımız siyasetle örgütleyeceklerini söyleyen Mert Konuk, “Kongre sürecinde ben ve yönetimimi yalnız bırakmayan değerli gençlik örgütümüze sonsuz teşekkür ediyorum. Ülkemizin içinde bulunmuş olduğu bu kara günlerden çıkabilmesi ve geleceğin aydınlık yüzü ülkenin yarınları gelecek kaygısı içerisinde potansiyel işsiz haline getirilmiş yarına umutla bakamaz hale getirilmiş gençliğin üzerine giydirilmiş olan korku gömleğini çıkartması için yönetimimiz ve gençlik örgütümüz olarak sivil toplum kuruluşları fikir kulüpleri ile daima irtibat halinde olarak iktidar bayrağını en önde taşıyacak gençlik hareketini doğru değerler üzerinden yapacağımız siyaset ile en iyi şekilde örgütleyebilmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler