CHP liderini istifaya çağırdı

Milletvekili seçimlerinde partisinden aday gösterilmeyen eski CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaptı.24. dönem CHP Adana Milletvekilliği yapan ve daha sonra aday gösterilmeyen CHP'li Ümit Özgümüş, sosyal medyadan K

CHP liderini istifaya çağırdı

Milletvekili seçimlerinde partisinden aday gösterilmeyen eski CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Kemal Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaptı.

24. dönem CHP Adana Milletvekilliği yapan ve daha sonra aday gösterilmeyen CHP'li Ümit Özgümüş, sosyal medyadan Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek, istifaya çağırdı. Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Özgümüş, seçim kaybından daha önemlisinin, Kılıçdaroğlu'nun "oyumuzu artırdık" derken yüzünün kızarmaması olduğunu ve artan oyun ise binde 36 olduğunu ifade etti. Kılıçdaroğlu'nun seçim hezimetinden sonra sözleri ve duruşu nedeniyle AK Parti'nin 2043'e kadar iktidarda kalabileceğini söyleyen Özgümüş, Kılıçdaroğlu'nu şu sözlerle eleştirdi:

"Kılıçdaroğlu sık sık Einstein'ın sözünü tekrarlıyordu; "Aynı deneyi tekrarlayıp farklı sonuç beklemek aptalların işidir." Kılıçdaroğlu aynı deneyi altı kez yaptı, sonuç aynı (seçim yenilgisi). Gerçeği görmek ve istifa etmek için daha kaç kez kaybetmemiz gerek? Kılıçdaroğlu'nun çevresindeki, seçimden çok kurultayı hedefleyip koltuğunu koruma dersindeki "kifayetsiz muhterisler" de istifa etmeliler. CHP derhal olağanüstü kurultaya gidip, yönetimindeki Soros'çu, ayrılıkçı ve ABD/AKP ajanlarını temizleyerek yeniden CHP'ye dönüşmelidir. Kılıdaroğlu istifaya yanaşmayıp "Şimdi sorumluluğumuz daha arttı" diyor. Bu mantıkla AKP yüzde 65, CHP yüzde 17 alsaydı koltuğa daha sıkı mı sarılacaktınız?"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler