CHP liderinden ’Cizre’ açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cizre'de aç kapa demokrasisi uygulanıyor. Ne sıkıyönetim devletlerin elinde bir oyuncaktır, ne de demokrasi askıya alınacak bir değerdir" dedi.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Şır

CHP liderinden ’Cizre’ açıklaması

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cizre'de aç kapa demokrasisi uygulanıyor. Ne sıkıyönetim devletlerin elinde bir oyuncaktır, ne de demokrasi askıya alınacak bir değerdir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Şırnak'ın Cizre ilçesinde dün 19.00'dan itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Cizre'de aç kapa demokrasisi uygulanıyor. Ne sıkıyönetim devletlerin elinde bir oyuncaktır, ne de demokrasi askıya alınacak bir değerdir!" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset