CHP li Pekşen Trabzon Barosuna sahip çıktı

CHP Trabzon Milletvekili Pekşen "Baro başkanı Akpartılı vekilleri de davet etti,ancak onlar katılmadılar"

CHP li Pekşen Trabzon Barosuna sahip çıktı
CHP Trabzon Milletveki Haluk Pekşen CHP Trabzon İl Binasında bir basın toplantısı düzenleyerek ülke gündeminden, Trabzon gündemine dair açıklamalarda bulundu. Düzenlenen toplantıya bir çok CHP'li katılırken, salonda oturacak yer kalmadı.
Bazı dinleyiciler CHP'li vekili ayakta takip etti. 

TRABZON İLE GURUR DUYUYORUM CHP
Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen "Böyle bir kentin vekili olmaktan gurur duyuyorum. CHP müthiş bir dayanışma içinde bu aileyi büyük hayranlıkla izliyorum. Bu mücadele direnci bana da Dünya’nın her tarafında sorunlara çözüm üretme olanağı veriyor. Herkes yavaş yavaş Trabzon'u örnek almaya başladım diyor. Onlarda geçmiş olsun.    
   
REFERANDUM İPTAL OLABİLİR 
Tüm alanlarda Türkiye kaybediyor. Kavga edilenler kazanıyor. Kıbrıs masada. Doğu Güneydoğu gitme aşamasında. Barzani, Leyla Zana kimi desteklediğini söyledi. Ben bunları söyledim zaman takip eder. Öcalan, Barzani, FETÖ de bu anayasanın arkasında.  15 gün önce Dış işleri bakanı “Eğer Membic’i boşaltmazlarsa vururuz” diyor. Planlı senaryonun adımıdır.  Süleyman şah türbesi Membiç’de buradan kaçırıldı. Geçici bir taşınma denildi. O toprağı tekrar aynı yerine iade etmek Türkiye'nin uluslararası hakkı. Membic artık kürt koridorun lokomotifi haline geldi .Dün de özerlik olan ettiler. Birkaç gün için de Suriye'nin bazı bölgeleri de uçuşa yasak ilan edilirse şaşırmayın. Çünkü bunlar planın bir parçası.Bakın milli duygularla savaşıyoruz deyip referandumu iptal edebilirler.       

4 MİLYON TÜRKÜ ATEŞE ATTILAR
Akparti  hükümeti  Adalarımızı koruyamıyor. Membic için meydan okuyorsun. Adalar için çıtın çıkmıyor. Bu meydandan sonra ABD Membic’e 500 asker gönderiyor. Sen başka kapıya diyor Elde var bir tek Hollanda. Tezgâh kuruluyor. Dış işleri bakanına dış politikanın medya üzerinden yürütülmesi diye uyardılar uyarmadılar mı?  

 Holland'yıa hayali düşma yaptılar. Bir süre sonra Başbakan ve Hollanda Başbakanı yemek yiyecekler kutlama yaparsa şışırmayın Olan şimdilek Hollanda'da ki  3,5 milyon türke olacak.Onları ateşe attılar.  
  
BARO BAŞKANI  ONLARI DA  DAVET ETTİ       
     Baro başkanının söylediklerinin tamamı doğrudur. Bizi davet etti. Yanımda Ak Partili vekili vardı. Hiç tereddüt etmeden  ben  gelirim” dedim. Başka bir hukukçu bile olabilir. Nasıl istiyorsanız ben hazırım, yeter ki anayasa teklifini konuşalım “dedim .
 Oradaki AK Partili vekil “ Bunu genel merkeze soracağım” dedi. Bizde anlayışı gösterdik. Genel Merkezin bir kararıdır diye.  Ama o hukukçu vekil katılmadı.                      
 
SİBEL HANIM'A YAPILAN UCUZ SİYASETTİR

Trabzon Baro başkanı Sn Sibel Suiçmez’e  meydan okumak ucuz siyasettir. En yandaş TV, sunucu hangisi ile tamamı gelsin. Tek başıma gideceğim hodri meydan nereyi istiyorlarsa giderim. Baro en önemli lokomotiftir. Kimseye köle olamamıştır. Baro başkanın en önemli görevi üzerine düşen görevi yerine getirmektedir. Yani ilk anlatması gerekendir. Baro başkanı yine çağırıyor. Baro başkanını tehdit ediyorsunuz niye teklifi kimse okusun istemiyorlar. Anlaşılsın istemiyorlar. Siyaset yapma biçimleri bu. Korku artık karanlığa doğru eğitilmeye umut ışığı yanmaya başladı. Okursanız bilirseniz gerçeği görürsünüz onun için baro başkanına saldırıyorlar. Tarih direnenleri yazar.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler