CHP Çarşıbaşı ilçe kongresi yapıldı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşıbaşı ilçe kongresi yapıldı. Kongrede, Hacı Sultan Balcı ilçe başkanlığına seçildi.   Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kongrede divan başkanlığını CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun yaptı.   Kongrede faaliyet ve mali rap

CHP Çarşıbaşı ilçe kongresi yapıldı!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çarşıbaşı ilçe kongresi yapıldı. Kongrede, Hacı Sultan Balcı ilçe başkanlığına seçildi.
 
Belediye Düğün Salonu’nda yapılan kongrede divan başkanlığını CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun yaptı.
 
Kongrede faaliyet ve mali raporlarının ayrı ayrı okunarak, aklanmasının ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Bu bölümde İlçe Başkanı Mustafa Mor, Cemil Bozbaş, Ferda Kudunoğlu, Necdet Durgun ve Mustafa Kul birer konuşma yaptılar.
 
Mevcut ilçe başkanı Mustafa Mor’un aday olmadığı kongrede seçime tek liste ile giren Hacı Sultan Balcı, yeni ilçe başkanı seçildi.
 
Balcı'nın yönetim kurulu listesinde ise, "Kemal Kara, Sezgin Gelleci, Mustafa Sarı, Katip Zihni, Mustafa Özaltıntaş, Sultan Mor, Hüseyin Çoban, Ercan Kaynar, Mustafa Kul ve Hüseyin Erdoğan" yer aldı.
 
aa_picture_20151128_6921899_web.jpg
 
aa_picture_20151128_6921900_web.jpg
 
aa_picture_20151128_6921901_web.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset