"Çelme takmaya çalışanlara hadlerini bildiriyoruz"

AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, "Güçlü Türkiye'yi zayıflatmaya ve bize çelme takmaya çalışanlara karşı hadlerini bildiriyoruz. Bu ülkede bir tek terörist kalmayana kadar mücadelemiz devam edecek" dedi.    Seçim çalışmaları kaps

"Çelme takmaya çalışanlara hadlerini bildiriyoruz"
AK Parti MKYK Üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, "Güçlü Türkiye'yi zayıflatmaya ve bize çelme takmaya çalışanlara karşı hadlerini bildiriyoruz. Bu ülkede bir tek terörist kalmayana kadar mücadelemiz devam edecek" dedi. 
 
Seçim çalışmaları kapsamında Of'un Eskipazar ve Kıyısı mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulunan Soylu, yoldan geçen yolcu minibüsüne binerek yolculara karanfil dağıttı kendilerinden destek istedi.
 
Soylu, daha sonra Bölümlü Mahallesi'nde Of Kadın Kolları'nın düzenlemiş olduğu Aşure Günü etkinliğine katıldı.
 
Burada bir konuşma yapan Soylu, Türkiye'yi bölmek isteyenlere haddini bildirdiklerini belirterek, "Bize ders vermeye çalışanlara ve onları destekleyenlere hadlerini bildiriyoruz. Ülkemizde PKK'nın adının bile anılmayacak bir döneme Allah'ın izniyle gidiyoruz" dedi. Soylu konuşmasını şöyle sürdürdü:
 
"Onlar ne kadar tuzak kurarlarsa kursunlar, onların oyunlarına karşı biz dimdik ayaktayız. Onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var. Güçlü bir ülkeye doğru gidiyoruz. Bu ülkede bir tek terörist kalmayana kadar mücadelemiz devam edecek."
 
Kendilerine çelme takmak isteyenlere karşı yerli otomobilin fotoğrafını gösterdiklerini kaydeden Soylu, "Biz bütün dünyaya Turkiye'nin gücünü gösterdik. 1 Kasım seçimlerine çok az bir zaman kaldı. Ya yeni Türkiye, ya eski Türkiye, ya büyük Türkiye ya kuşatılmış bir Türkiye, ya demokratik Türkiye, ya demokratikmiş gibi davranan bir Türkiye" diye konuştu.
 
7 Haziran seçimlerinde Of'un kendilerine büyük destek verdiklerini ifade eden Soylu, "1 Kasım seçimlerinden Of'ta yeniden bir Türkiye rekoru bekliyoruz" dedi.
 
20151022aw557007_01.jpg
 
20151022aw557007_02.jpg
 
20151022aw557007_03.jpg
 
20151022aw557007_04.jpg
 
img_20151022_153819.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset