"Bugün ayın 6’sı, Erzurum’dan 6’da 6 istiyorum"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzurum'da miting öncesi Oltu taşı imalatçılarının bulunduğu Taşhan, Kevelciler Çarşısı ve Taş Mağazalar semtinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.Havalimanındaki karşılamanın ardından konvoy eşliğinde şehir

"Bugün ayın 6’sı, Erzurum’dan 6’da 6 istiyorum"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzurum'da miting öncesi Oltu taşı imalatçılarının bulunduğu Taşhan, Kevelciler Çarşısı ve Taş Mağazalar semtinde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Havalimanındaki karşılamanın ardından konvoy eşliğinde şehir merkezine gelen Başbakan Davutoğlu, Cumhuriyet Caddesi üzerinden otobüsten halkı selamlayarak Taşmağazalar Caddesi'ne geçti. Burada vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterileri ile karşılanan Başbakan Davutoğlu, yaya olarak kuyumcu esnafını ziyaret etti. Tek tek iş yerlerine giren Başbakan Davutoğlu esnafla sohbet etti.

Halkın yoğun ilgisi altında ziyaretlerini sürdüren Başbakan Davutoğlu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, "Bugün ayın altısı. Erzurum'dan da 1 Kasım seçimlerinde altıda altı bekliyorum. Bize destek verin" dedi.

Öte yandan, Başbakan Davutoğlu'nun konvoyunda meydana gelen trafik kazasında Başbakanlık korumalarından olduğu belirtilen bir polis memuru ayağının üzerinden otomobilin geçmesi sonucu yaralanarak 112 ekiplerince Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler