"Bu yolda vatan var, millet var, bayrak var"

Milletvekili aday adayı Zehra Ermiş açıklamalarda bulundu

"Bu yolda vatan var, millet var, bayrak var"

Ak Parti Trabzon MilletVekili Aday Adayı Zehra Ermiş yarın yapılacak olan temayül öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Duygusal bir konuşma yapan Ermiş “Ak Parti teşkilatları olara bizler, ülkemize kara bulutlar taşıyanları yerle bir ederek, güzel günlerin önünü açarak Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde bugünlere geldik. Şunu kimse unutmasın ki; Bu teşkilatlar bir ailedir. Bu ailenin ferdi olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Ülkemiz Ak parti iktidarıyla Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını yapmıştır. Bu yatırımların temelinde Ak parti teşkilatlarının dik duruşu yatmaktadır.Yine bir  seçim arefesinde sizlerle beraber bu yola baş koyduk. Bizde kaybetmek yoktur,dava vardır,kardeşlik vardır, Sevgi vardır,hoşgörü vardır. Bu yolda ; vatan vardır , millet vardır, bayrak vardır.” dedi.

Ermiş son olarak sözlerine şunları ekledi;  “Bu vesile ile yarın yapılacak olan temayül’e katılacak olan teşkilatımızın değerli mensuplarına teşekkür ederim . Allah yar ve yardımcımız olsun.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler