“Bu seçim vallahi de, billahi de, tallahi de..."

Eski AB Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır, "Bu seçim vallahi de, billahi de, tallahi de çok önemli" dedi.Eski AB Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır ile İstanbul Milletvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletv

“Bu seçim vallahi de, billahi de, tallahi de..."

Eski AB Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır, "Bu seçim vallahi de, billahi de, tallahi de çok önemli" dedi.

Eski AB Bakanı ve İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Volkan Bozkır ile İstanbul Milletvekili ve İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç, İSTESOB tarafından birliğin Bakırköy'de bulunan merkezinde düzenlenen toplantıya katıldı. Burada bir konuşma yapan Bozkır, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek, "1 Kasım seçimleri vallahi de, billahi de, tallahi de çok önemli. Buradan çıkacak sonuç Türkiye'nin ne yöne gideceğinin göstergesi olacak" dedi.

Çözüm sürecine değinen Bozkır, "Ayrım gayrım olmasın, Türkiye topraklarında yaşayan herkes kendini iyi hissetsin diye barış süreci başladı. Ancak bunun bir şartı vardı. Silahları bırakacaksın. Silahları toprağa, çimentoya gömeceksin. Ama HDP, PKK'ya silah bırak diyemedi. PKK adaylarını Kandil'de seçiyordu. Ondan sonra da Kandil'in seçtiği adaylara halk oy verip Meclis'e getiriyordu. Buradaki ayrım nedeniyle barış süreci yürütülemez hale geldi. Silahlar bırakılmadan bunun yürümesinin imkânı yok. Silahlar bırakıldığı anda, çimentoya gömüldüğü anda, hainler Türkiye'yi terk ettiği anda barış süreci boynumuzun borcudur. Bundan sonra da Türkiye'nin geleceğinde de her zaman olacaktır" diye konuştu.

"O GRUBUN İÇİNE SIZMIŞ HAİNLER VAR"

Ankara'daki terör saldırısını da değerlendiren Bozkır,"Cumartesi günü katliam yaşandı. Yerde hayatını kaybeden insanlar var, oradan birisi kalkmış, Cumhurbaşkanımıza bu patlamayı atfedecek şekilde bağırıyor. Daha orada olay ne bilmiyorsun, etraf kan gölü, bu kadar insan hayatını kaybetmiş, şok var, planlı bir hareket var. O anda iki dakika sonra "Bunun sorumlusu devlettir, cumhurbaşkanıdır" diye bağıran o grubun içine sızmış hainler var. Cumhurbaşkanı, Başbakan bu devletin evladı. Yukarıda Allah var. Nasıl böyle bir şey aklına getirebilirsin. 5 dakika konuşmuş kişi bile bunun ne kadar haince bir şey olduğunu anlar. Bizim böyle bir tasamız yok. Devlet ve millet için buradayız. Terör belasını gidermek için buradayız. Vatan hainlerini temizlemek için buradayız. Bu algı operasyonlarından dolayı ne yılacak ne de geri adım atacak halimiz yok. Huzur, istikrar, birlik ve beraberlik, hepsi bir araya geldiği zaman Türkiye'nin önünde binlerce yıl kimse duramamıştır, bundan sonra da duramayacaktır" şeklinde konuştu.

Toplantıda söz alan AK Parti Milletvekili ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç ise, "Sizin desteğiniz olduğu sürece, onlar istese de istemese de, bizi sevse de sevmese de, bu büyük yürüyüş inşallah devam edecektir" dedi.

ESNAFTAN AK PARTİ'YE DESTEK

İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz ise, "Biz her zaman varız. Esnaf ve sanatkarlar olarak bize zulmetseler de dik durduk. Biz sizin arkanızdayız. Biz devletimizin her zaman arkasındayız. Hiçbir zaman sokaklara çıkmadık, çıkmayacağız. Allah sevdiği kuluna eşeğini kaybettirir, sonra buldururmuş. 7 Haziran'da eşeğimizi kaybettik. İnşallah 1 Kasım'da o eşeği bulacağız ve sevineceğiz" ifadesini kullandı.

Daha sonra İSTESOB Başkanı Yılmaz, eski Bakan Volkan Bozkır'a ve AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Halis Dalkılıç'a plaket takdim etti.

“Bu seçim vallahi de, billahi de, tallahi de...

“Bu seçim vallahi de, billahi de, tallahi de...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler