"Biz el uzattık, Bahçeli elini yumruk yaptı"

Seçimlerden sonra MHP lideri Devlet Bahçeli'nin takındığı tavrı eleştiren AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Oktay Saral, "Sayın Bahçeli birçok konuda kendisine uzatılan ele yumruk sıkarak karşılık verdi. Milliyetçi camia bunu da gördü ve bunda

"Biz el uzattık, Bahçeli elini yumruk yaptı"

Seçimlerden sonra MHP lideri Devlet Bahçeli'nin takındığı tavrı eleştiren AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Oktay Saral, "Sayın Bahçeli birçok konuda kendisine uzatılan ele yumruk sıkarak karşılık verdi. Milliyetçi camia bunu da gördü ve bundan rahatsız oldu" dedi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Oktay Saral, Sarıyer Osmanbey metro durağı önünde kurulan AK Nokta'yı ziyaret etti. AK Nokta'ya gelmeden yan tarafta bulunan Cumhuriyet Halk Partisi noktasına da giden Saral, burada CHP'lilerle tokalaşarak kolaylıklar diledi. Daha sonra AK Nokta'ya geçen Saral, çalışmalar hakkında bilgi aldı. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'den diğer partilere giden emanet oyların geri döneceğini belirten Saral, "Bunu sahada gördüğümüz, konuştuğumuz, hasbıhal ettiğimiz vatandaşlarımızdan duyuyoruz. 7 Haziran'da birilerinin özellikle sosyal medya üzerinden yürüttüğü AK Parti düşmanlığı ile bir algı oluşturuldu. Ama insanlarımız bu süreçte geçtiğimiz 13 yılda yaptığımız hizmetleri göz önüne getirdi. O 13 yıllık süreçte halkımız, yaptıklarımızı gözleri ile gördü, elleri ile tuttu. Biz bunları tekrar hatırlatıyoruz. Onlarda yaşadıklarını biliyorlar. Dolayısıyla farklı algı operasyonları ile 7 Haziran'da AK Parti'den diğer partilere giden o emanet oylar 1 Kasım'da geri dönecek. AK Parti milletimiz ile birlikte yeniden güçlü bir iktidar olacak" dedi.

"AKIL TUTULMASI" DİYE YORUMLADI

7 Haziran sonrasında Türkiye'nin ateş çemberine atılmak istendiğini ve Bahçeli'nin buna kayıtsız kaldığını belirten Saral, "Milliyetçi kardeşlerimiz, geçmişte devlet adamlığını göstermesine, birçok noktada ülkücü camiasını frenlemesine ve devletin, milletin tarafında yer almasına rağmen Sayın Bahçeli'nin 7 Haziran sonrasında nasıl bir akıl tutulması yaşadığını gördü. Koalisyon olsun, erken seçim olsun veya seçim hükümeti olsun Sayın Bahçeli birçok konuda kendisine uzatılan ele yumruk sıkarak karşılık verdi. Milliyetçi camia bunu da gördü ve bundan rahatsız oldu" diye konuştu.

AK Parti'den önce yurt dışında yaşayan Türklerin yaşadıkları ülkelerde sayılmadığını söyleyen Saral, "2002'den önce yurt dışında ne paramız ne de adamlığımız geçmiyordu. Ancak AK Parti'den sonra gurbetçilerimiz yaşadıkları ülkelerde başı dik, alnı ak bir şekilde Türklük gururunu en ciddi şekilde yaşamaya başladı. Gurbette, yabancı ülkelerde yaşayan ne kadar insanımız varsa hepsi AK Parti'nin gücü ve iktidarı ile ne kadar önemli olduklarını hissettiyse herhalde bunu sandıklara da yansıtacaklarıdır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler