Bir Belediye Başkanlığı Öyküsü

ı Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu etkinlikte İmamoğlu ailesine özgü bir görsel anlatımda çocukluk yıllarından itibaren bazı özel anlarını katılımcılarla paylaşıldı.

Bir Belediye Başkanlığı Öyküsü

Doğumundan Beylikdüzü Belediye Başkanı olmasına kadar geçen süreci Trabzonspor Kulübü yöneticiliği, Trabzon’daki yaşamı ve ailenin İstanbul’a göçmesinden sonraki gelişmelerin anlatıldığı belgesel, Ekrem İmamoğlu olmak üzere etkinliği izleyen ailesinin tüm fertlerini duygulandırdı. Gençlik yıllarında köftecilik yapan daha sonra inşaat işlerine atılan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun konuk olduğu etkinlikte İmamoğlu ailesine özgü bir görsel anlatımda çocukluk yıllarından itibaren bazı özel anlarını katılımcılarla paylaşıldı.

Ekrem İmamoğlu için hazırlanan görsel çalışmada duygularına hakim olmakta zorlanan belediye başkanı kah güldü, kah ağladı. Annesi, babası, eşi, kız kardeşi ve yakın arkadaşlarının gözünden ifade edilen İmamoğlu'nun çocukken sakar olduğu da detaylarda öne çıktı.

Hayatı boyunca kimseyle küs kalmadığını, bunun sebebinin de küçükken gittiği Kuran Kursu'nda, cami hocasının, küs kalanların dinden çıkacağı korkusunu aşılamasından kaynaklandığını kaydeden İmamoğlu, katılımcılara yönelik yaptığı konuşmasında "Hayatımda küskünlüğe yer yok" mesajını verdi.

İmamoğlu, program kapsamında yaptığı konuşmasının devamında "Köy çocuğuyum, köy çocuğu olmanın vermiş olduğu bütün değerli ve güzel anları yaşadım. Bir daha dünyaya gelsem yine köyde yine köy çocuğu olarak dünyaya gelmek isterim. Kocaman bir ailede yetiştim ve şimdi yine kocaman ailemle hayata devam ediyorum" şeklindeki anlatımıyla da kendisine dair özel duyguları paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset