Binali Yıldırım’ın ’’imza topladığı’’ iddialarına yanıt

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti'nin MKYK listesi ile ilgili delegelerden imza topladığı iddialarına ilişkin, "Böyle bir şey yok. Bunların hepsi kulislerde konuşulan dedikodulardır" dedi.Başbakan Yardı

Binali Yıldırım’ın ’’imza topladığı’’ iddialarına yanıt

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti'nin MKYK listesi ile ilgili delegelerden imza topladığı iddialarına ilişkin, "Böyle bir şey yok. Bunların hepsi kulislerde konuşulan dedikodulardır" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, AK Parti Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin, AK Parti'nin 12 Eylül'de yapacağı olağan büyük kongreye ilişkin sorusuna Kurtulmuş, "Hazırlıklar tamamlanıyor. Kongremiz büyük bir coşkuyla, seçim kampanyasının başlangıcı niyetinde kongre olacak. Şimdiden teşkilatlarımızda bu coşkuyu görüyoruz. Cumartesi günü burada hakikaten Ankara'nın görkemli kongrelerinden birine şahit olacağız ve ondan sonraki süreci başlatmış olacağız" karşılığını verdi.

Bir gazetecinin, "Binali Yıldırım'ın delegelerden MKYK listesiyle ilgili imza topladığı" iddialarını sorması üzerine Kurtulmuş, "Böyle bir şey yok. Bunların hepsi kulislerde konuşulan dedikodulardır. Cumartesi günü güçlü bir şekilde kongremizi yapacağız. AK Parti, bundan sonraki yoluna iktidar yürüyüşüne devam edecek" şeklinde cevapladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset