Binali Yıldırım oyunu kullandı

İzmir'in Urla ilçesinde oyunu kullanan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, "Etrafımızda olan olayları dikkate aldığımızda, gündemimizi fazlasıyla işgal eden terörün ülkenin gündeminden çıkma

Binali Yıldırım oyunu kullandı

İzmir'in Urla ilçesinde oyunu kullanan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, "Etrafımızda olan olayları dikkate aldığımızda, gündemimizi fazlasıyla işgal eden terörün ülkenin gündeminden çıkması için mutlaka ve mutlaka siyasi istikrar çok önemlidir" dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Binali Yıldırım, İzmir'in Urla ilçesine bağlı İçmeler mahallesindeki Hüseyin Asliye Akyüz İmam Hatip Lisesinde 1056 No'lu sandıkta oyunu kullandı. Yıldırım, oy kullanma işleminin ardından yaptığı açıklamada "Vatandaşlık görevimizi yaptık. Tüm vatandaşlar gibi oyumuzu kullandık. Seçimlerin öncelikle yaşadığımız ilimize hayırlı olmasını diliyorum. Aynı zamanda seçimlerin ülkemizin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını diliyorum. 2 Kasım sabahı Türkiye için her bakımdan önemli" dedi.

Türkiye'nin istikrarı, güvenliği, milletin bekası için güçlü bir siyasi iradenin oluşması, her türlü sorunumuzu daha kolay, daha hızlı şekilde çözmeye yardımcı olacağını anlatan Yıldırım, "Etrafımızda olan olayları dikkate aldığımızda ve bugün gündemimizi fazlasıyla işgal eden terörün ülkenin gündeminden çıkması için mutlaka ve mutlaka siyasi istikrar çok önemlidir. Seçimler demokrasi bayramıdır. Demokrasi bayramını bugün tekrar kutluyoruz. "Demokrasi bayramında ben de varım" demiş oluyoruz" diye konuştu.

Öte yandan Yıldırım'ın oy kullandığı okulda çok sayıda yaşlı seçmen de koltuk değnekleriyle ve yakınlarının yardımıyla oylarını kullandı. Vatandaşlık görevini yerine getiren bazı anneler, bebek arabalarıyla oy kullanmaya gelerek çocukları için "en genç seçmen" yorumunda bulundu.

Binali Yıldırım oyunu kullandı

Binali Yıldırım oyunu kullandı

Binali Yıldırım oyunu kullandı

Binali Yıldırım oyunu kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler