Binali Yıldırım eski bakanlarla buluştu

Başbakan Binali Yıldırım, kuruluşundan bugüne AK Parti hükümetlerinde görev yapan bakanlarla bir araya geldi.

Binali Yıldırım eski bakanlarla buluştu

Başbakan Binali Yıldırım, kuruluşundan bugüne AK Parti hükümetlerinde görev alan bakanlarla AK Parti Genel Merkezinde kahvaltıda bir araya geldi. Buluşmaya katılacak isimler, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı tarafından telefonla aranarak davet edildi. Davet edilen isimler arasında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eski TBMM Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu da var. Toplantıda, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylamasına ilişkin çalışmalar istişare edilecek.

Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik de toplantıya katılan isimler arasında yer alıyor. Başbakan Yıldırım, toplantının ardından partisinin Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleriyle bir araya gelecek. MYK toplantısına başkanlık edecek olan Başbakan Yıldırım, kurmaylarıyla da 16 Nisan referandumuna ilişkin görüş alışverişinde bulunacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler