Başbakan’dan çevreci çağrı

Tüm partilere çağrıda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Eğer bütün partiler kabul ederse, çevre kirliliğini ve gürültü kirliliğini engellemek için centilmenlik anlaşması yapalım. Seçim ofislerinin dışında bayraklama yapmayıp çevre kirliliğini engelleyeli

Başbakan’dan çevreci çağrı

Tüm partilere çağrıda bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Eğer bütün partiler kabul ederse, çevre kirliliğini ve gürültü kirliliğini engellemek için centilmenlik anlaşması yapalım. Seçim ofislerinin dışında bayraklama yapmayıp çevre kirliliğini engelleyelim" dedi.

AK Parti'nin aday tanıtım toplantısı Ankara Arena Spor Salonunda gerçekleşti. Programda önce partinin yeni seçim şarkıları dinletildi. Daha sonra kürsüye Başbakan Ahmet Davutoğlu geldi. Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Davutoğlu, "HDP zihniyetine karşı, onları destekleyenlere karşı 23 Temmuz'da başlattığımız huzur ve demokrasi operasyonları, kamu düzenini ihdas edene kadar devam edecektir. Bu vatanın birliği ve beraberliği, milletimizin huzuru, demokrasimizin mutlak anlamda hakim kılınması için inşallah başlattığımız huzur ve demokrasi operasyonu başarıya ulaşana kadar, sonuna kadar devam edecektir" diye konuştu.

PARTİLERE "TERÖRE KARŞI BİRLİKTELİK" ÇAĞRI

Davutoğlu, tüm siyasi partilere çağrıda da bulunarak, "Gelin, hep beraber şiddete ve teröre karşı birleşelim. Suruç'ta saldırı olduğunda ortak deklarasyon çağrısı yapmıştım. Ama maalesef Kılıçdaroğlu dışında olumlu yanıt veren olmadı. Bir kez daha sesleniyoruz, teröre karşı şiddete karşı ortak deklarasyonda buluşalım. Bütün siyasi parti liderlerine çağrıda bulunuyorum, terör ve şiddet üzerinden sandıklara, sandık iradesine tasallut etmek isteyenlere karşı ortak bir tavırda buluşalım" dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI UYARISI

"Birbirimizi eleştirelim, ama kesinlikle hakaret etmeyelim. Aileleri, özel hayatı siyasi rekabetin parçası haline getirmeyelim" diye devam eden Başbakan, "Özellikle cumhurbaşkanı makamını siyasi tartışmaların dışında tutalım. Cumhurbaşkanı makamına yönelik her saldırı, hakaret karşısında AK Parti kadroları devletin zirvesini korumaya kararlıdır" ifadelerini kullandı.

ÇEVRECİ ÇAĞRI

Davutoğlu, konuşmasının sonunda bir çağırıda daha bulundu. Bu seferki çağrı çevreci bir çağrıydı. Başbakan, "Eğer bütün partiler kabul ederse, çevre kirliliğini ve gürültü kirliliğini engellemek için centilmenlik anlaşması yapalım. Seçim ofislerinin dışında bayraklama yapmayıp çevre kirliliğini engelleyelim" dedi.

Başbakan’dan çevreci çağrı

Başbakan’dan çevreci çağrı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset