Başbakan Davutoğlu gözyaşlarını tutamadı

Dağlıca'daki hain pusuda şehit olan 16 asker için düzenlenen törende Başbakan Ahmet Davutoğlu, gözyaşlarını tutamadı.Dağlıca'daki hain pusuda şehit olan 16 asker için Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda askeri tören düzenlendi. Törende konuşan Davutoğlu, "S

Başbakan Davutoğlu gözyaşlarını tutamadı

Dağlıca'daki hain pusuda şehit olan 16 asker için düzenlenen törende Başbakan Ahmet Davutoğlu, gözyaşlarını tutamadı.

Dağlıca'daki hain pusuda şehit olan 16 asker için Van Jandarma Filo Komutanlığı'nda askeri tören düzenlendi. Törende konuşan Davutoğlu, "Sizler buraya al bayrakları taşıyarak geldiniz, şimdi al bayraklara sarılarak memleketlerinize gidiyorsunuz. Allah şahit olsun, Süphan Dağı şahit olsun, Van Gölü şahit olsun emanetiniz emanetimizdir. Bu milletin birliği beraberliği için, dökülen her kanın hesabını soracağız. Mekanınız Çanakkale şehitlerinin, Sarıkamış İstiklal Savaşı şehitlerinin yanı olsun. O mekanı Rabbim bize de nasip eylesin" dedi.

BİRLİK-BERABERLİK ÇAĞRISI YAPTI

Provokasyonlara karşı uyaran Başbakan Davutoğlu, birlik ve beraberlik çağrısı da yaparak, "Sakın ola ki cenazelerinizde başka bir vatan evladına karşı öfke olmasın. Bir provokasyon olursa emin olun şehitlerimiz size hakkını helal etmez. Türk-Kürt-Alevi hep bir olacağız, onların oyununu bozacağız. Bu hain saldırılara karşı ortak bir yürek olalım" ifadelerini kullandı.

Törenin ardından şehitlerin naaşları, memleketlerine uğurlandı.

Başbakan Davutoğlu gözyaşlarını tutamadı

Başbakan Davutoğlu gözyaşlarını tutamadı

Başbakan Davutoğlu gözyaşlarını tutamadı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler