Balta sönmeyecek bir ışık yanmıştır!

7 Haziran2da yapılan Genel seçimler sonrasından AK Parti Trabzon Milletvekili olan Muhammet Balta, AK Parti'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı. Balta, mesajında "14 Ağustos 2002'de AK Parti ile birlikte milletimiz, vesayetin ve statükonun hak

Balta sönmeyecek bir ışık yanmıştır!

7 Haziran2da yapılan Genel seçimler sonrasından AK Parti Trabzon Milletvekili olan Muhammet Balta, AK Parti'nin kuruluş yıldönümü nedeniyle mesaj yayınladı.

Balta, mesajında "14 Ağustos 2002'de AK Parti ile birlikte milletimiz, vesayetin ve statükonun hakim olduğu ülkemizde, yeni bir heyecan, azim ve çalışma ile son 13 yılda cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetlere imza atarak, yeniden büyük Türkiye ideali için, bundan sonra sönmeyecek bir ışık yanmıştır" diyerek "AK Parti Sağlık’tan Ulaşıma, Eğitim’den Adalet’e her alanda büyük değişimlere imza atarak milletimizin hayır duasını almış ve girdiği her seçimden büyük bir başarıyla çıkmıştır. Son seçimlerde tüm toplum mühendislerine, ulusal ve uluslar arası karalama, tehdit ve şantajlara rağmen yüzde 41 oy alarak bu aziz milletin omurgasını teşkil etmeye devam etmektedir. Milletimizin feraseti ve desteğiyle dünya durdukça bu dava ve bu fikir var olmaya devam edecektir. Yeni hizmetlere ve Büyük Türkiye idealine yeni bir hayat vermesi dileğiyle Kuruluş Yıldönümümüzün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset