Bakan Topçu’dan şehit ailesine ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "Bu hükümet her şeyin üzerine daha büyük bir kararlılıkla gidecektir. Çünkü bu Anayasa hükümetidir. AK Parti hükümeti değildir" dedi.Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Şanlıurfa'da şehit düşen polis memuru Tanju Sa

Bakan Topçu’dan şehit ailesine ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, "Bu hükümet her şeyin üzerine daha büyük bir kararlılıkla gidecektir. Çünkü bu Anayasa hükümetidir. AK Parti hükümeti değildir" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Yalçın Topçu, Şanlıurfa'da şehit düşen polis memuru Tanju Sakarya'nın ailesini ziyaret ederek taziye dileklerinde bulundu. Bakanlık görevinin ardından ilk ziyaretini şehit ailesinin evine yapan Bakan Topçu, şu açıklamalarda bulundu:

"En ilgi çekici ne biliyor musunuz? Bu milletin bu kadar acıya rağmen, bu kadar kalleşliğe, bu kadar kahpeliğe, bu yedi düvelin desteklediği içten ve dıştan bu komplike projeye rağmen insanımız canını veriyor ama hala diyor ki devlet sağolsun, millet varolsun. Şehit ailesinden gördüğüm bu."

Baba Elvan Sakarya'nın, adım adım oğlunun şahadetini yaşadığını ve hissettiğini, şehit olmadan evvelki gece uyuyamadığını belirttiğini söyleyen Topçu, "Bu tip acılarda yapılması gereken milletin yaptığıdır. Kur'an okunacak, rahmet inecek, bu acı hafifleyecek. Allah'ın rahmeti gelmezse bu tip acılara insanın dayanması mümkün mü? Acı paylaşıldıkça azalır. Azalacak inşallah. Devletimiz gereğini yapacaktır, güçlüdür, kararlıdır. Bu hükümet her şeyin üzerine daha büyük bir kararlılıkla gidecektir. Çünkü bu Anayasa hükümetidir. AK Parti hükümeti değildir. Allah'ın izniyle daha kararlı olunacak inşallah. Silahlı Kuvvetlerde bu kararlılığı görüyoruz, Cumhurbaşkanımızda bu kararlılığı görüyoruz, hükümette bu kararı görüyoruz. Terör tekne kazınır gibi kazınana kadar mücadele devam edecek. Allah milletimize sabır versin. Bu komplike bir projedir. Bunun karşısında devlet ve millet topyekun beraber olmalıdır. Bu kararlılıkla terörü bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset