Bahçeli'ye net mesaj: Kapat partiyi git

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Biz görüşmeye gittiğimizde (Devlet Bahçeli) bize diyor ki; 'Bu millet bizi ne uzatıyor ne kısaltıyor, ne de olduruyor' o zaman niye siyaset yapıyorsun, kapat partiyi git. Dernek mi kuruyorsun, sivil toplum örgütü mü

Bahçeli'ye net mesaj: Kapat partiyi git

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Biz görüşmeye gittiğimizde (Devlet Bahçeli) bize diyor ki; 'Bu millet bizi ne uzatıyor ne kısaltıyor, ne de olduruyor' o zaman niye siyaset yapıyorsun, kapat partiyi git. Dernek mi kuruyorsun, sivil toplum örgütü mü kuruyorsun git kur" dedi.

Milletin muhalefeti neden iktidara getirmediğini soran Ünal, şunları kaydetti:

"CHP'yi bu millet 50 yıldır iktidar yapmıyor. MHP denen partinin, Devlet Bahçeli'nin zaten iktidar olmak gibi bir emeği yok. Biz görüşmeye gittiğimizde (Devlet Bahçeli) bize diyor ki; 'Bu millet bizi ne uzatıyor, ne kısaltıyor, ne de olduruyor.' O zaman niye siyaset yapıyorsun. Kapat partiyi git. Dernek mi kuruyorsun, sivil toplum örgütü mü kuruyorsun git kur. Öbürlerini zaten konuşmaya gerek yok. Ama siz sandıkta 13 yıldan beri hizmeti seçtiniz. Gelişen, büyüyen Türkiye'yi seçtiniz. Siz bizi seçtiniz, biz de size layık olmaya çalıştık."

Ünal, 2002 öncesi Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin yatırım bütçesinin 13 milyar lira olduğunu, iktidarları döneminde şu ana kadar Kahramanmaraş'a yaptıkları yatırımın ise 14 milyar lira olduğunu belirterek, 2023'e kadar da bu yatırım miktarını 24 milyar liraya çıkartacaklarını anlattı.

Başbakanı pijamayla karşılayanların sıcak parayla tatlı paralar kazandığını vurgulayan Ünal, "Eskiden 100 liranın 44 lirası faize giderken bugün 100 liranın 11 lirası faize gidiyor. İnşallah bunu daha aşağıya çekeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler