Bahçeli'nn yeni yardımcısı belli oldu

Devlet Bahçeli'ye yeni yardımcı olarak mehmet Günal getirildi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcılığı görevine Antalya Milletvekili Mehmet Günal getirildi.   MHP’de Ümit Özdağ’dan boşalan genel başkan yardımcılığı görevine Antalya Mill

Bahçeli'nn yeni yardımcısı belli oldu

Devlet Bahçeli'ye yeni yardımcı olarak mehmet Günal getirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcılığı görevine Antalya Milletvekili Mehmet Günal getirildi.
 
MHP’de Ümit Özdağ’dan boşalan genel başkan yardımcılığı görevine Antalya Milletvekili Mehmet Günal getirildi.
 
MEHMET GÜNAL KİMDİR?
 
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni 1987 yılında bitirdi. Yüksek lisansını ABD’de Delaware Üniversitesi’nde; doktorasını Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde tamamladı. Merkez Bankasında uzman olarak çalıştı. Atılım, Bilkent Üniversitesi ve Siyasal Bilgiler Fakültesinde öğretim görevlisi olarak ders verdi. DPT Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüttü. Gazi Üniversitesi İİBF’de öğretim üyesi ve Bankacılık ve Sigortacılık Araştırma Merkezi’nin Müdürü olarak görev yaptı. Antalyalılar Derneği Başkanlığı, Türk Banka-Sen’in Genel Mevzuat Sekreterliği ve Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ekonomi alanında 5 kitabı yayınlandı. 2007, 2011 ve 2015 yılında yapılan seçimlerde MHP’den Antalya milletvekili seçildi.
 
Türkiye-İsveç Parlamentolararası Dostluk Grubu üyesidir. Çok iyi düzeyde İngilizce ve Almanca, orta düzeyde Arapça bilen Günal, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler