Bahçeli'nin yeni planı boş koltuklara muhalif isimler

14 Kasım’da merkez yürütme kurulunu (MYK), 15 Kasım’da da il başkanlarını toplayacak olan Bahçeli’nin, parti içi muhalefete karşı son taktikler üzerinde çalıştığı öğrenildi. MYK VE BAŞKANLIK DİVANINA MUHALİF İSİMLER Habertürk'ün haberine göre parti kulisl

Bahçeli'nin yeni planı boş koltuklara muhalif isimler

14 Kasım’da merkez yürütme kurulunu (MYK), 15 Kasım’da da il başkanlarını toplayacak olan Bahçeli’nin, parti içi muhalefete karşı son taktikler üzerinde çalıştığı öğrenildi.

MYK VE BAŞKANLIK DİVANINA MUHALİF İSİMLER

Habertürk'ün haberine göre parti kulislerinde, Bahçeli’nin değişim taleplerini karşılamak ve muhalefet hareketini bölmek için MYK ve başkanlık divanında değişiklik yapıp birkaç muhalif ismi yönetime alacağı konuşuluyor.

2 GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI KOLTUĞU BOŞ

Bu çerçevede ilk etapta, Başbakan Davutoğlu’nun seçim kabinesi davetini geri çeviren ve istifa eden Ahmet Kenan Tanrıkulu ile AK Parti’ye geçen Tuğrul Türkeş’ten boşalan 2 genel başkan yardımcılığı koltuğuna, yeni isimlerin getirilmesi bekleniyor. Bu isimlerin, muhalefet içindeki olası adaylar içinden seçileceği ifade ediliyor.

"GEREKLİ YENİLEME GERÇEKLEŞTİ" MESAJI VERİLECEK

Yönetimde, başka değişiklikler de yapılacak. Başkanlık divanında, milletvekili olarak sandıktan çıkamayan isimlerin değişmesi yüksek olasılık olarak değerlendiriliyor. Genel merkez böylece tabana, “Gerekli yenilenme ve değişim gerçekleşti” mesajını vermeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler