"Bahçeli siyasi falcılıkla uğraşıyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Bahçeli, sürekli AK Parti'nin geleceği üzerine spekülatif yorumlar yapıyor. Siyaset üretimiyle değil, siyasi falcılıkla uğraşıyor" dedi.AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal payl

"Bahçeli siyasi falcılıkla uğraşıyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, "Bahçeli, sürekli AK Parti'nin geleceği üzerine spekülatif yorumlar yapıyor. Siyaset üretimiyle değil, siyasi falcılıkla uğraşıyor" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden açıklamalarda bulundu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sürekli AK Parti'nin geleceği üzerine spekülatif yorumlar yaptığını belirten Çelik, "Siyaset üretimiyle değil siyasi falcılıkla uğraşıyor. Halbuki, Bahçeli'nin milliyetçilerin ülkücülerin gelecek beklentileri ile ilgili siyaset üretmesi lazım. Bu konuda "sıfır noktasında siyaset'in ötesine geçemiyor. 7 Haziran sonrası ülkücüleri-milliyetçileri iktidardan uzak tutan siyaset bizzat Bahçeli tarafından üretildi ve uygulandı. MHP tabanının en hassas olduğu "terörle mücadele" konusunda geride duran ve mücadeleye destek vermeyen yine bizzat Bahçeli oldu. Bahçeli'nin sürekli AK Parti'nin geleceğini konuşması ama ülkücülerin geleceği hakkında söyleyecek sözünün olmaması dikkat çekiyor. Siyaseti "ülkücüleri iktidardan uzak tutma" temelinde yapan bir Bahçeli var meydanlarda" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset