Bahçeli partisini topluyor!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin yöneticilerini ve milletvekillerini Kızılcahamam kampında topluyor.   Kampın gündemini hem muhalifler ve kongre süreci, hem de başkanlık sistemi tartışmaları ve dış gelişmeler oluşturacak. Bugün ve yarın kapalı

Bahçeli partisini topluyor!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin yöneticilerini ve milletvekillerini Kızılcahamam kampında topluyor.
 
Kampın gündemini hem muhalifler ve kongre süreci, hem de başkanlık sistemi tartışmaları ve dış gelişmeler oluşturacak. Bugün ve yarın kapalı kapılar ardında düzenlenecek toplantılarda Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleriyle milletvekilleri, kongre isteyen muhaliflere karşı izlenecek yol haritasını belirleyecek.
 
Toplantılarda, başkanlık sistemi dahil olmak üzere Anayasa değişiklikleriyle, terörle mücadele ve dış politikadaki gelişmeler değerlendirilecek. Bahçeli’nin toplantılarda, özellikle parti içi muhaliflerin kongre taleplerini, ülkenin içinde bulunduğu kritik ortamda “MHP’yi zayıflatma girişimlerinin bir parçası” olarak nitelendirerek, “birlik ve bütünlük” çağrısı yapması bekleniyor. Bahçeli, 8-10 Ocak tarihleri arasında yapılacak kampın son gününde basın toplantısı düzenleyerek, alınan kararları açıklayacak.
 
‘DARBELERİ AŞTIK’
 
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın da yaptığı açıklamada, “MHP’nin inisiyatifi dışında kurgulanan hiçbir siyasi oyunun, atılan hiçbir adımın, partinin politik konumunu değiştiremeyeceğini” belirtti. “MHP’nin darbeleri sağduyu ile aştığını” kaydeden Yalçın, “47 yıl zarfında partimizde köklü siyasi teamül ve gelenekler teşekkül etmiştir. Bu gelenek ve teamüller, Türk-İslam ülküsünden beslenen değerler manzumesinin yansımasıdır. Onlar sayesindedir ki MHP bütün zor günleri, kritik politik eşikleri ve darbe süreçlerini büyük bir soğukkanlılık ve sağduyu ile aşmıştır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset