Bahçeli Mister No benzetmelerine karşı çıktı

MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim gününe kısa bir süre kalmasına rağmen hayırcı politikasından vazgeçmedi. Bu tavrı bir çok kesim tarafından tepki toplayan Bahçeli'ye Mister No ismi takıldı. MİSTER NO AĞIRINA GİTTİ Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Bahç

Bahçeli Mister No benzetmelerine karşı çıktı

MHP lideri Devlet Bahçeli, seçim gününe kısa bir süre kalmasına rağmen hayırcı politikasından vazgeçmedi. Bu tavrı bir çok kesim tarafından tepki toplayan Bahçeli'ye Mister No ismi takıldı.

MİSTER NO AĞIRINA GİTTİ

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre Bahçeli, İstanbul mitinginin ardından Ankara’ya karayoluyla dönüşünde bazı gazetecilerle sohbetinde bu konuya değindi. Mister No isminin ağırına gittiğini söyleyen Bahçeli "Her hayırda hayır var sözü yerine neden Mister No"diye sordu.

İNGİLİZ ÇİZGİ ROMAN KARAKTERİNE BENZETİLMEK İSTEMEDİ

“Her şeye hayır” dediği iddiasıyla kendisine “Mister No” yakıştırması yapılmasını“AKtrollerin işi” olarak değerlendiren Bahçeli, “Ben milliyetçi bir insanım. Bir İngiliz çizgi roman karakterine benzetilmek her Türk’ün ağrına gider. Onun için ‘hayırda hayır var’ sözü yerine Mister No demenin anlamı var mı?” tepkisi gösterdi.

mister-no_7016.jpgmister-no_7016.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset