Bahçeli memleketinde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'ye şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.Osmaniye'de ilk olarak Belediye Başkanlığını ziyaret eden Devlet Bahçeli, daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şu

Bahçeli memleketinde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'ye şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Osmaniye'de ilk olarak Belediye Başkanlığını ziyaret eden Devlet Bahçeli, daha sonra Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi'ni ziyaret etti. Şube Başkanı Durmuş Öksüz, şehit aileleri ve gaziler tarafından çiçekle karşılanan Bahçeli, daha sonra Başkan Öksüz'den dernek ile ilgili bilgi aldı. Öksüz, derneğin arsasını bağışlayan Bahçeli'ye teşekkür etti ve Osmaniye'nin son 2 ayda 10 şehit verdiğini ve yürekleri yaktığını söyledi. Daha önce ziyarete gelmeyi çok istediğini ancak fırsat olmadığını ifade eden Bahçeli, "Acımız çok büyük. Osmaniye çok sayıda şehit veren bir ilimiz olarak dikkat çekmektedir. Ancak Osmaniyeliler olsun, şehitlerimizin aileleri ve yakınları olsun, bunu çok büyük sabır ve soğukkanlılıkla karşılamaktadır. İnşallah gün gelecek, bütün bunların hesabı sorulacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bundan sonra bize düşen ne görev varsa, beni arayabilirsiniz. Şehit ailelerimizin sorunlarının çözümü, şehitlerimizin evlatlarının eğitimi konusunda her türlü yardımcı olacağımı bilmenizi istiyorum" dedi.

Bahçeli'ye duyarlılığından dolayı teşekkür eden Başkan Öksüz, dernek olarak sorunları bildiren bir dilekçeyi de Bahçeli'ye verdi.

Bu arada Devlet Bahçeli'nin derneğe gelişinde bir şehit babasının elini öpmek istemesine rağmen elini öptürmemesi ve görüşme esnasında TRT mikrofonunun kaldırılmasını istemesi ise dikkat çekti.

Bahçeli daha sonra şehit çocukları ile ilgilendi ve basın mensuplarının dışarı çıkmasının ardından da görüşme bir süre devam etti.

Bahçeli memleketinde

Bahçeli memleketinde

Bahçeli memleketinde

Bahçeli memleketinde

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler