"Bahçeli Meğer Bizden Hesap Soracakmış"

Gümüşhane'de ülkücü hareketin efsane isimlerinden Bekir Sıtkı Acet, Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) yaşanan görevden almaları eleştirerek ilginç değerlendirmelerde bulundu. "MEYDANLARDA HESAP SORACAĞINI SÖYLÜYORDU, MEĞER BİZDEN HESAP SORACAKMIŞ" MHP

"Bahçeli Meğer Bizden Hesap Soracakmış"

Gümüşhane'de ülkücü hareketin efsane isimlerinden Bekir Sıtkı Acet, Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) yaşanan görevden almaları eleştirerek ilginç değerlendirmelerde bulundu.

"MEYDANLARDA HESAP SORACAĞINI SÖYLÜYORDU, MEĞER BİZDEN HESAP SORACAKMIŞ"

MHP eski İl Başkanı, Ülkü Ocakları eski İl Başkanı, eski Belediye Başkan Yardımcısı, 12 Eylül işkencelerini yaşamış olan Acet, Gümüşhane'de yayın yapan bir internet sitesine yaptığı açıklamada görevden el çektirmenin hukuka aykırı olduğunu belirterek, "Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli meydanlarda "Hesap sormazsam namerdim, alayınız gelsin alayınıza hesap soracağım" derken biz sanıyorduk ki AK Parti'ye diyor. Meğer bizden hesap soracakmış" ifadelerini kullandı.

"HUKUKA AYKIRI"

MHP Gümüşhane İl Teşkilatı'nın görevden el çektirilmesinin hukuka aykırı olduğunu ifade eden Acet, "Eğer partimizde demokrasi var ise bu yapılan uygulamalar kanuni ve yasal değildir. Yok eğer partimizde demokrasi yoksa o zaman davadan söz edemeyiz" dedi.

Ülkücü hareketin mensupları olarak her zaman başı dik gezmek ve kula kulluk etmemek zorunda olduklarını dile getiren Acet, "Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli miting alanlarında "Hesap sormazsam namerdim, alayınız gelsin" derken birilerine söylüyor zannettik. Bu uygulamalarına bakarsak meğer bu sözleri bize söylemiş" ifadelerini kaydetti.

"BUNDAN HİCAP, ISTIRAP, ACI DUYUYORUM"

Yapılanın tam bir antidemokratik uygulama olduğunu kaydeden Acet, seçimle gelmiş bir yönetimin ancak seçimle gidebileceğinin altını çizerek, "Bugünkü uygulamalardan kime hesap sorulduğu ortaya çıktı. Ben bundan hicap, ıstırap, acı duyuyorum" diyerek duygularını dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gümüşhane İl Başkanı Ali Ateş ve Merkez İlçe Başkanı Nurgül Özener ve yönetimleri, MHP Başkanlık Divanı tarafından görevden alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset