’’Bahçeli kapıları öyle bir kapattı ki’’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Devlet Bahçeli kapıları öyle bir kapattı ki daha seçim akşamı "Haydi seçim" dedi. Daha sonra seçimden vazgeçti, "Yahu terör eylemleri arttı, seçim mi olur?" dedi. Eğer "Terör eylemleri arttı, seçim yapma

’’Bahçeli kapıları öyle bir kapattı ki’’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Devlet Bahçeli kapıları öyle bir kapattı ki daha seçim akşamı "Haydi seçim" dedi. Daha sonra seçimden vazgeçti, "Yahu terör eylemleri arttı, seçim mi olur?" dedi. Eğer "Terör eylemleri arttı, seçim yapmayalım" dersek terör amacına ulaşmış olur" dedi.

Şahin, AK Parti Ovacık İlçe Başkanlığı'nın bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, koalisyon görüşmeleri sürecinde partisinin izlediği yolu anlatarak "seçim hükümeti kurulmasında sorumlu davrandığını" belirttiği Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'e teşekkür etti.

Devlet ve siyaset adamlarına düşenin Türkeş gibi sorumlu davranabilmek olduğunu aktaran Şahin, "Koalisyon kuralım diye CHP'ye gittik. MHP'ye gittik. Hele Devlet Bahçeli kapıları öyle bir kapattı ki, daha seçim akşamı "Haydi seçim" dedi. Daha sonra seçimden vazgeçti, "Yahu terör eylemleri arttı, seçim mi olur?" dedi. Eğer "Terör eylemleri arttı, seçim yapmayalım" dersek terör amacına ulaşmış olur. Çünkü terörün amacı bu ülkede kaos meydana getirmektir. Yapılması gereken işlerin yapılmasını engellemektir. Onlara pirim mi verecektik? Nitekim vermiyoruz" diye konuştu.

"GİTTİĞİNİZ YOL YOL DEĞİL"

Terörle mücadele operasyonlarına dikkat çeken ve "Allah güvenlik güçlerimizden, kahraman Mehmetçik'ten razı olsun" diyen Mehmet Ali Şahin, şöyle devam etti:

"Şimdi onlara bulundukları yerleri dar etmeye başladık. Terör amacına ulaşamayacaktır. Evet şehitler de veriyoruz. Ama kendileri de itiraf ediyorlar, "En zor dönemimizi yaşıyoruz" diyorlar. "Şu ana kadar tespit edilemeyen cephanelikler, içimizde herhalde casus var, Türk Silahlı Kuvvetleri uçakları tarafından bombalandı, elimizdeki mühimmat gitti" diyorlar. Onlara değişik yerlerde de seslendim, şimdi de sesleniyorum. Gittiğiniz yol yol değil. Bu ülkeyi bölemezsiniz. Türkiye Cumhuriyeti devletini alt edemezsiniz, bu milleti mağlup edemezsiniz. Bu sevdadan vazgeçin."

"HER VATANDAŞIMIZIN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAMAK ZORUNDAYIZ"

Çözüm Süreci'ne dikkat çeken Şahin, 2013 yılı Nevruz'unda silahların bırakılacağının, silahlı unsurların yurt dışına çıkacağının söylendiğini belirterek, "Sözlerini yerine getirmediler. Tekrar terör eylemlerine başladılar. İşte şimdi terörle mücadelede en güçlü operasyonlar yapılıyor. Çünkü bu ülkede huzuru, barışı temin etmek zorundayız. Her vatandaşımızın güvenliğini sağlamak zorundayız. Devletin, güvenlik güçlerinin görevi budur. Ovacık'taki huzur, Hakkari'de de olmalı, Şırnak'ta da olmalı. Amacımız budur. Bunu sağlama konusunda devletimiz, hükümetimiz, güvenlik güçlerimiz de kararlıdır. Üzerlerine düşeni yapmaya devam edecekler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset