"Artık Ağasar kızıyım"

AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, ilçe ziyaretlerine Şalpazarı ile devam etti. Şalpazarı’nda büyük ilgi ile karşılanan Köseoğlu, Şalpazarı’nın gerekli yatırımları alabilmesi için bütün gücüyle çalışacağını belirterek, “Şalpazarı’na

"Artık Ağasar kızıyım"
AK Parti Trabzon Milletvekili Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, ilçe ziyaretlerine Şalpazarı ile devam etti. Şalpazarı’nda büyük ilgi ile karşılanan Köseoğlu, Şalpazarı’nın gerekli yatırımları alabilmesi için bütün gücüyle çalışacağını belirterek, “Şalpazarı’na yapılacak yatırımların gerçekleşmesi ve ilçenin kalkınması noktasında üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim. Ben artık Ağasar kızıyım.” dedi.
Önce ilçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Murat Topkara ve teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Köseoğlu, ardından hem bazı esnafları ziyaret etti hem de park, çay ocakları ve kahvehanelerdeki vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi. Esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterilen Köseoğlu, Şalpazarı’nın gerekli yatırımları alabilmesi için bütün gücüyle çalışacağını belirtti.
 
AĞASAR KIYAFETİYLE İLGİLİ SÖZLERİMİZ SAPTIRILDI
 
7 Haziran seçimleri sürecinde Şalpazarı insanının kendisine büyük destek verdiğini belirten Köseoğlu, Şalpazarı kıyafetiyle ilgili gelen bir soru üzerine, “Şalpazarı’nın benim gönlümde farklı bir yeri var. Burada yöresel giysilerle seçim çalışmaları yaptık. Bazı sözlerimiz de oldu. Ancak bu sözlerimiz bazı kesimler tarafından çarpıtıldı. Ağasar giysisiyle ilgili beyanımız saptırılmaktadır. ‘Alkollü iken namaza yaklaşmayın.’ sözündeki gibi yarısı alınıp yarısı kullanılmaktadır. Oysa Şalpazarı’nın rekor kırması halinde bir sözümüz vardı. Şalpazarı maalesef hem Trabzon rekorunu hem de kendi rekorunu kıramadı. Şalpazarı ilçemiz oy oranıyla Trabzon’da Hayrat, Köprübaşı, Dernekpazarı, Araklı, Arsin, Of, Çaykara, Sürmene ve Yomra’dan sonra 10. sırada yer aldı. Şalpazarı her ne kadar 2011 yılında verdiği oyun altında kalsa da Şalpazarı’nın verdiği desteğe çok teşekkür ediyoruz. 2015 yılında verilen destek de bizim için çok anlamlıdır. Ben Şalpazarı’na yapılacak yatırımların gerçekleşmesi ve ilçenin kalkınması noktasında üzerime düşeni yapmaya devam edeceğim. Ben artık Ağasar kızıyım.” şeklinde konuştu.
 
ŞALPAZARILI VATANDAŞLAR DESTEK VERDİ
 
Köseoğlu’nun bu açıklamalarına esnaf ve vatandaşlar da destek verirken, bazı vatandaşlar, “Ayşe Hanım’a rekor sözü vermiştik ama bunu yerine getiremedik. Bu sözü tutamadığımız için üzgünüz. Ayşe Hanım’ın seçim sürecinde Ağasar kıyafetini giyinerek çalışması bile bizim için son derece önemlidir ve bir gurur kaynağıdır.” ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler