Antalya’dan ayrılmadan önce personeli unutmadı

Antalya'da düzenlenen G-20 Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentten ayrılmadan önce zirvenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm Cumhurbaşkanlığı personeli ile hatıra fotoğrafı çekindi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip

Antalya’dan ayrılmadan önce personeli unutmadı

Antalya'da düzenlenen G-20 Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentten ayrılmadan önce zirvenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm Cumhurbaşkanlığı personeli ile hatıra fotoğrafı çekindi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G-20 Zirvesi kapsamındaki temaslarını tamamlayarak Antalya'dan ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-20 Zirvesi kapsamındaki ikili temaslarını tamamlayarak saat 20.30 sıralarında özel "ANA" uçağı ile Ankara'ya döndü. Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-20 Zirvesi'nin yapıldığı Belek'te zirvenin düzenlenmesinde emeği geçen tüm Cumhurbaşkanlığı personeli ile de hatıra fotoğrafı çekindi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset