Anayasa Komisyonu üçüncü kez toplandı

Meclis Anayasa Mutabakat Komisyonu,TBMM Başkanı İsmail Kahraman başkanlığında 3'üncü kez toplandı. Anayasa Mutabakat Komisyonu, AK Parti, CHP, MHP ve HDP'den üçer üyenin katılımıyla TBMM Başkanı Kahraman'ın başkanlığında 3'üncü kez toplandı. TBMM ek binas

Anayasa Komisyonu üçüncü kez toplandı

Meclis Anayasa Mutabakat Komisyonu,TBMM Başkanı İsmail Kahraman başkanlığında 3'üncü kez toplandı.

Anayasa Mutabakat Komisyonu, AK Parti, CHP, MHP ve HDP'den üçer üyenin katılımıyla TBMM Başkanı Kahraman'ın başkanlığında 3'üncü kez toplandı. TBMM ek binasında düzenlenen toplantıya, Ak Parti'den, TBMM eski Başkanı Cemil Çiçek, Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya ile AK Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, Cumhuriyet Halk Partisinden Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Balıkesir Milletvekili Namık Kemal Havutça ve Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, MHP'den Genel Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ve Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir katıldı. HDP'den ise Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Mardin Milletvekili Mithat Sancar ve İstanbul Milletvekili Garo Paylan katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler