"Alınan bu sonuç alnımızın da ak olduğunu gösterdi"

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçim sonuçlarıyla ilgili, "Alınan bu sonuç bizim adımızın ak olduğu gibi alnımızın da ak olduğunu gösterdi" dedi.AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından 1 Kasım Genel Seçimleri Değerlendirme Toplantıs

"Alınan bu sonuç alnımızın da ak olduğunu gösterdi"

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, seçim sonuçlarıyla ilgili, "Alınan bu sonuç bizim adımızın ak olduğu gibi alnımızın da ak olduğunu gösterdi" dedi.

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından 1 Kasım Genel Seçimleri Değerlendirme Toplantısı düzenlendi. Bir restoranda düzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri milletvekilleri Mustafa Elitaş, İsmail Tamer, Hülya Nergis, İsmail Emrah Karayel, Sami Dedeoğlu, AK Parti Kayseri eski milletvekilleri Yaşar Karayel, Ahmet Doğan, Kemal Tekden, KAK Parti Kayseri milletvekili adayları Avşar Aslan, Kadir Can Gökalp, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve AK Parti Kayseri teşkilatı üyeleri katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, seçim çalışmalarında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "1 Kasım seçimlerinin gerçek kahramanı olan siz değerli kardeşlerimle teşekkür ediyorum. Biz seçimin galibiydik ama her zaman söyledik bu seçimin mağlubu yok. Milletimiz birlik ve beraberliğe oy vermiş oldu. Ülke rahatladı. Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da HDP'ye oy veren bir kısım kardeşlerimizde rahatladı. CHP ve MHP'li kardeşlerimizin bir kısmı da rahatladı. Halkımız istikrardan yana. Bu sonuçla bizim adımızın ak olduğu gibi alnımızın da ak olduğunu gösterdi. Buradaki teşekkürü hak eden sizlersiniz" ifadelerini kullandı.

Yıldız ayrıca, "7 Haziran hepimiz tarafından iyi okundu. 235 yeni adayla yola devam edildi. Beyannamemizin taahhütname olduğunu vatandaşlarımız görmüş oldu. Koalisyon çalışmalarında bu testi yalnızca AK Parti geçti ve iktidar oldu. Kayserimizde özellikle bu skoru milliyetçi, muhafazakar, Türkiye'nin istikrarına katkı koyan vatandaşlarımızla birlikte aldık" diye konuştu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki de, "Teşkilatımıza 1 Kasım seçimlerinde gösterdikleri çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Dünyada bir ilk yaşandı. Üst üste 4 sefer kazanan tek parti biziz. Bunla övünebilirsiniz" dedi.

Özhaseki, "Hakikaten bu seçimin kazananı millettir. Seçimin tabi kaybedenleri var. Onlarda terör örgütü ve uzantılarıdır. Onlara inşallah devamlı yok olmaya devam edecektir. Onlar bu kötülüğü hakettiler. Onlara destek olanlarda mağlup olacaktır. Bizler ortaya çıkan sonuçtan ne bayram ederiz ne de üzülürüz. Sadece basit bir particilik için burada gayret etmiyoruz. Bugünde aynı anlayışla önümüze bakıyoruz. Önümüze çıkan durumlardan ders alıyoruz. 1 Kasım seçimlerini en iyi şekilde okumaya çalışıyoruz. Önümüzdeki 4 yıl boyunca vatandaş bizden ne istiyor? Bunu okumaya çalışıyoruz. Sizler üzerinize düşeni yaptınız. Ev ev gezdiniz. AK Partinin davasını anlattınız. Vazifeniz bitti. Şimdi sıra bizde. Telefonlarımız değişmedi. İnşallah bundan sonra da değişmeyecek. Bizlere heran ulaşabilirsiniz. Yıllardır sürdürdüğümüz çalışmalarda şükür olsun kimseleri kandırmadık. Şimdi yine Kayseri'nin projelerini takip edeceğiz. Sonra inşallah sizleri mecliste temsil edeceğiz. Yeter ki sizler dua etmeye devam edin. Görevimizin ağır olduğunu biliyoruz. Allah hepinizden razı olsun" şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş ise, "50 güne yakın sürede yaptığımız çalışmalarda bizi hiç yalnız bırakmayan bütün teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

AK Parti Kayseri eski Milletvekili Kemal Tekden, güzel bir çalışma ile AK Partinin iktidara geldiğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. AK Parti Kayseri eski milletvekili Yaşar Karayel de, "3 dönemdir sizlere hizmet eden bir kardeşinizim. Milletvekili olmak şerefli bir şey ama iktidar olmak çok daha güzel. Allah sizlerden razı olsun. İyi ki AK Parti var. Allah lütfetti sizlerin sayesinde AK Parti tekrar iktidara geldi. İktidarda kalmakta çok önemli. AK Parti olarak 2023 hedeflerimize inşallah varacağı" diye konuştu.

AK Parti Kayseri milletvekili adayı Kadir Can Gökalp ve milletvekili adayı Avşar Aslan ise, 1 Kasım seçimlerinde kendilerine destek veren parti teşkilatı üyelerine teşekkür etti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu da, "Sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Burada özellikle Kayseri'de hangi görüşte olursa olsun herkese teşekkür ediyorum. Ben Kayseri milletvekili olarak 24 saat sizin emrinizdeyim. Allah bundan sonra inşallah bizlere daha faydalı hizmetler yapmayı nasip eder" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel de, "Seçim çalışmalarında gösterdiğiniz emeklerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra önemli olan bir kat daha fazla mütevazi olmamız gerektiği, bize oy versin vermesin herkesi kucaklamamız gerektiğidir. Bunu zaten yapıyorduk bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" dedi.

AK Parti Kayseri eski Milletvekili Ahmet Doğan ise, "1 Kasım seçimleri Türkiye için çok kritik bir seçimdi. 1 Kasım'da AK partimiz iktidara gelerek ülkemizin önü açılmıştır. Bu nedenle rabbimize şükredelim. Yeni bir Türkiye ile karşı karşıya olacağız" diye konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, "Bugün bir zaferin arifesindeyiz. Bu seçimden zaferle çıktık. Bu seçimlerde hep beraber çalıştık. Sokak sokak gezdik. Ziyaretlerimizde yapacaklarımızı anlattık. Bundan sonra top bizde. Bundan sonra sıkıntıları giderecek olan biz vekilleriz. Halkımızın verdiği oyların karşılığını vermeye çalışacağız" şeklinde konuştu.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, "Son 1,5 yıl içerisinde Türkiye 4 seçim atlattı. Allah'a şükürler olsun 3'ünden büyük bir başarıyla çıktık ama 7 Haziran seçimleri istediğimiz gibi olmadı. Saygı duymak lazım. Bizde öyle yaptık. 5 aylık dönemde ülkemizin kazanımlarının büyük kısmını kaybettik. Türk milleti bunun farkına vardı. 2 kişiden birinin oyunu alan AK Parti yeni bir hizmet için yola çıkmış oldu" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından protokol tarafından pasta kesildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler