Akşener, Karamollaoğlu görüştü

İYİ Parti lideri Akşener ile SP lideri Karamollaoğlu görüştü.

Akşener, Karamollaoğlu görüştü

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmek üzere İYİ Parti Genel Merkezi'ne geldi. 



Akşener ile Karamollaoğlu arasındaki görüşmede ittifak ve cumhurbaşkanı adayları değerlendirilecek.

Karamollaoğlu ve heyeti İYİ Parti Genel Merkezi'nde alkışlarla karşılandı. Heyetlerin görüşmesinin ardından ikilinin başbaşa da görüşecek. Karamollaoğlu ve Akşener, Abdullah Gül ile ilgili soruya tam olarak yanıt vermedi. Karamollaoğlu ve Gül Erbakan Ödülleri töreninde bir arada olacak. Karamollaoğlu, yarın Abdullah Gül'ü ziyaret edecek.

İkili görüşmenin ardından ortak basın açıklaması yaptı. 

Önce söz alan Akşener, "Bugün İYİ Parti'nin önüne kurulan tuzakların aşılmasında Karamollaoğlu ve arkadaşlarının çalışmalarını biz biliyoruz. Tuzakları kovma masası kurmayı planlıyoruz. Mertçe bir seçime davet ediyorum." dedi.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu ise, "Çok samimi bir görüşme gerçekleştirdik. Detaylarda farklı yaklaşımlar olabilir, görüşmelerimiz umut ediyorum devam edecek. Seçimlerde iyi netice alacağımızı düşünüyorum, Allah yardımcımız olsun. Tekrar kendileriyle bu haftanın sonuna doğru görüşmemiz vuku bulur." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset