AK Partili Aydın’a ’Bahçeli’ tepkisi

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Aydın, Avcılar'da esnafı ziyaret etti. MHP'li olduğunu söyleyen bir esnaf, AK Partili Aydın'a, MHP Lideri Bahçeli'den duyduğu rahatsızlığı ifade ederek, "MHP'liyim. Bu seçimde Bahçeli gitsin diye oy vermeyeceğim"

AK Partili Aydın’a ’Bahçeli’ tepkisi

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Aydın, Avcılar'da esnafı ziyaret etti. MHP'li olduğunu söyleyen bir esnaf, AK Partili Aydın'a, MHP Lideri Bahçeli'den duyduğu rahatsızlığı ifade ederek, "MHP'liyim. Bu seçimde Bahçeli gitsin diye oy vermeyeceğim" dedi.

AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Aydın, Avcılar'da esnafla sohbet etti. Esnafa "Bizden bir şikayetiniz varsa dinlemek isteriz" diyen Aydın, bol bol fotoğraf çektirdi.

Bu sırada bir dükkana giren Aydın ile MHP'li olduğunu söyleyen bir esnaf arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Esnaf, AK Partili Aydın'a "MHP'liyim. Her seçim MHP'ye oy verdim. Ama bu seçimde Bahçeli gitsin diye oy vermeyeceğim" dedi.

Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan AK Partili Aydın, "7 Haziran'daki seçimlerin atmosferinden daha farklı bir atmosfer var. Vatandaş daha duyarlı. 3 aylık süreç içerisinde, biraz daha geçmişe bakıp, koalisyonları düşünen esnafları tek partili iktidarın özlemi içerisinde görüyorum. Sokakta gezerken bunu hissediyoruz. Vatandaşın 1 Kasım seçimlerinde biraz daha duyarlı ve sonuca odaklı olduğunu görüyoruz. AK Parti'nin 1 Kasım'da tek başına iktidar olacağı bir potansiyel görüyorum" şeklinde konuştu.

Tek partinin iktidar olduğu dönemlerde ülkenin her zaman koşarak gittiğini söyleyen AK Partili Ahmet Aydın, "Koalisyon dönemlerinde ise ülke sürünerek gitmiştir. 2, 3 aylık süreçte millet hissetti bunu. AK Parti'nin tek başına iktidar olmasının elzem olduğunu millet gördü. Particiliğin önünde milletimizin, ülkemizin geleceği vardır. O yüzden tek parti iktidarından asla vazgeçmemeliyiz. Bir sefere mahsus olsa da insanlarımız AK Parti'ye oy vermeli. Kritik bir eşikte 44-45 bandı rahatlıkla yakalanmalıdır ki yakalandı. Bu da önümüzdeki süreçte Türkiye'yi koalisyonlardan, siyasi çalkantılardan uzak tutmuş olur" diye konuştu.

AK Partili Aydın’a ’Bahçeli’ tepkisi

AK Partili Aydın’a ’Bahçeli’ tepkisi

AK Partili Aydın’a ’Bahçeli’ tepkisi

AK Partili Aydın’a ’Bahçeli’ tepkisi

AK Partili Aydın’a ’Bahçeli’ tepkisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler