AK Partili aday adayının FETÖ mesajları şok etti!

AK Partili aday adayı Zafer Tarıkdaroğlu'nun FETÖ'ye övgü mesajları sosyal medyada olay oldu

AK Partili aday adayının FETÖ mesajları şok etti!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdürü Zafer Tarıkdaroğlu, Perşembe günü, AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı olmak için Bakanlık müşavirliğinden istifa ettiğini açıklamıştı. Tarıkdaroğlu, aday adaylığını kişisel sosyal medya hesabından duyurmuştu. Tarıkdaroğlu, "Haydi Bismillah... 27. Dönem Milletvekili aday adaylığı için müracaatımı AK Parti Erzurum İl Başkanlığımıza yaptım. İl Başkanımız Sayın @ozmehmetemin Bey’i ziyaret ettim" diye yazmıştı.

İşte o tweet:

FETÖ'YÜ ÖVEN PAYLAŞIMLARI ÇIKTI

AKP Erzurum Milletvekili aday adayı olmak için Bakanlık müşavirliğinden istifa Zafer Tarıkdaroğlu'nun geçmişinde FETÖ'yü öven tweetler attığı görüldü. Tarıkdaroğlu'nun mesajları sosyal medyada gündem oldu... 

FETÖ'nün kardeşi olan Hasbi Gülen'in 2012 yılında ölümünün ardından, Tarıkdaroğlu'nun, "Fetullah Gülen Hocaefendinin kardeşi Hasbi Gülen beyefendi hakkın rahmetine kavuşmuştur. Cenazesi Pazar Erzurum Korucuk'ta defnedilecektir" şeklinde tweet attığı ortaya çıktı.

Ayrıca Tarıkdaroğlu'nun, "#evrenselbarısadoğru Muhterem Fetullah Gülen hocamız rabbim sizden razı olsun, Türkiye'yi, Türkçeyi dünyaya gönül elçilerinle tanıttığın için" diye yazdığı da görüldü.

İşte o tweetler:

FETÖ'YÜ ÖVEN PAYLAŞIMLARI ÇIKTIFETÖ'YÜ ÖVEN PAYLAŞIMLARI ÇIKTI

2011'DE ADAY GÖSTERİLMEMİŞTİ

12 Haziran 2011 tarihinde yapılan genel seçimlerde milletvekilliği için Erzurum’dan aday adayı olan Tarıkdaroğlu, o dönem, 120 aday adayı arasından 403 oy alarak beşinci çıkmış, aday gösterilmemişti.

ZAFER TARIKDAROĞLU KİMDİR

1981 yılında Erzurum'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Erzurum'da tamamladı ve lisans eğitimini  Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesinin Yüksek Lisans eğitimini Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde tamamladı.

Tarıkdaroğlu'nun 2011 yılında Sağlık Bakanlığı’nda Bakanlık Müşavirliği’ne ataması yapıldı. Göreve getirildiği 13 Haziran 2011 tarihinden 24 Ocak 2013 tarihine kadar Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ın Bakan Danışmanlığını yaptı. 61. Hükümette Sağlık Bakanı olan Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun da Bakan Danışmanı ve Özel Kalem Müdürü olarak görevini sürdürdü.

2016 yılında Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Özel Kalem Müdürü görevine ataması gerçekleştirildi.

Odatv

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler