AK Parti’den terör saldırısında yaralananlara ziyaret

AK Parti heyeti, Ankara'daki terör saldırısında yaralananları ziyaret etti.Ankara'da yapılan 97 kişinin hayatını kaybettiği, 246 kişinin yaralandığı saldırı sonrası, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof

AK Parti’den terör saldırısında yaralananlara ziyaret

AK Parti heyeti, Ankara'daki terör saldırısında yaralananları ziyaret etti.

Ankara'da yapılan 97 kişinin hayatını kaybettiği, 246 kişinin yaralandığı saldırı sonrası, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ ve İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün Ankara Atatürk Araştırma ve Eğitim Hastanesinde yatmakta olan yaralıları ziyaret etti.

Terör saldırısında yaralananlara ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, yaralıların sağlık durumları ile ilgili Başhekimlikten bilgi aldı. Ziyarete ilişkin konuşan Hotar, "Ankara'daki terör saldırısını, AK Parti olarak bütün milletimize yönelik bir katliam girişimi olarak görmekteyiz. Demokrasimizi, ülkemizin huzurunu, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu vahşi ve barbarca eylemi amasız şartsız şiddetle kınıyor ve acılı ailelerin acısını paylaşıyoruz" dedi.

Toplumun her kesimini bu tip terör olaylarına karşı ortak bir tutum almaya davet eden Hotar, "Bu meseleye bir siyaset meselesi olarak değil; memleket meselesi olarak bakmalı ve tüm siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte birlik ve beraberlik içinde bir duruş sergilemeliyiz" diye konuştu.

AK Parti’den terör saldırısında yaralananlara ziyaret

AK Parti’den terör saldırısında yaralananlara ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset