AK Parti’de zafer kutlamaları

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, seçim sonuçlarının Türkiye'nin zaferi olduğuna dikkat çekerek

AK Parti’de zafer kutlamaları

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, seçim sonuçlarının Türkiye'nin zaferi olduğuna dikkat çekerek, "Recep Tayyip Erdoğan'ların, Ahmet Davutoğlu'ların, Selahattin Eyyübi'lerin durdurulamayacağını herkes duysun ve bilsin" ifadelerini kullandı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında seçim sonuçlarını değerlendirdi.

"BU DEMOKRASİ BAYRAMININ GÖZÜ YAŞLI COĞRAFYALARA HAYIRLAR GETİRMESİNİ NİYAZ EDİYORUM"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile birlikte kameraların karşısına geçen Temurci, "Bizlere bu güzel geceyi yaşatan Rabbime şükürler olsun. "Haydi Bismillah" diyerek, tek başına iktidar diyerek yollara düşen ve bu kutlu davayı iktidar yapmak için mücadele eden tüm kardeşlerime selam olsun. Bu bayram gününü bize yaşatan Rabbimize şükrediyoruz. İnşallah biraz sonra Genel Başkanımız, Başbakanımız açıklamalarda bulunacak. Ben kısa bir selamlama için buradayım. Bu demokrasi bayramının ülkemize, milletimize, AK Partimize ve gözü yaşlı coğrafyalara hayırlar getirmesini niyaz ediyorum" diye konuştu.

"KARDEŞLİĞİMİZ, BİRLİĞİMİZ, BERABERLİĞİMİZ KAZANMIŞTIR"

Seçimdeki başarı nedeniyle AK Parti ilçe teşkilatlarına teşekkür eden Temurci, "İnşallah 1-2 saat içinde 88 adayımızdan kaç tanesini Ankara'ya göndereceğimizi göreceğiz. İstanbul'un bu siyasi hareketin merkezi olduğunu gösteren kardeşlerime teşekkür ediyorum. AK Parti'ye oy versin vermesin bugün kazanılan zafer bütün milletin zaferidir, Türkiye'nin zaferidir. Kardeşliğimiz, birliğimiz, beraberliğimiz kazanmıştır" ifadelerini kullandı.

Partililere uyarılarda bulunmayı da ihmal etmeyen Temurci, "Bizler bir medeniyetin temsilcileriyiz, bizde gurur kibir yok. Biz hiçbir İstanbulluyu rahatsız etmeyeceğiz. Sükunet içerisinde herkesi kucaklayacağız, sevinmemizi de AK Parti'ye yakışır şekilde yapacağız. Bunu bir talimat olarak alın. İstanbulluyu üzecek hiçbir nümayiş içerisinde bulunmayacağız" şeklinde konuştu.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'LARIN, AHMET DAVUTOĞLU'LARIN, SELAHATTİN EYYÜBİ'LERİN DURDURULAMAYACAĞINI HERKES DUYSUN VE BİLSİN"

AK Parti'nin içerisinde bulunduğu trenin menzile varmadan durmayacağını söyleyen Temurci, "Recep Tayyip Erdoğan'ların, Ahmet Davutoğlu'ların, Selahattin Eyyübi'lerin durdurulamayacağını herkes duysun ve bilsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset