AK Parti’de kongreye doğru: Başkent kulislerinde Trabzon için yeni isimler

AK Parti Trabzon il Kongresi yaklaşırken Başkent kulislerinden yeni isimler sızdı.

AK Parti’de kongreye doğru: Başkent kulislerinde Trabzon için yeni isimler

Haber61/Haber Servisi - Başkent/Levent Ustabaşı - AK Parti Trabzon İl Kongresi ay sonunda yapılacak. Ankara’dan alınan bilgiler ise hızlanmaya başladı.


AK Parti Trabzon İl Başkanlığı kongresine tek liste ile gidileceği ifade edilmesine rağmen yeni bilgiler sızmaya başladı. İl Başkanı Haydar Revi’nin mevcut başkan olarak kalacağı ileri sürülmesine rağmen yeni bilgilerde il başkanlığına yeni isim arayışları ortaya atıldı.

Gündeme bomba gibi düşen isimlerin başında İbrahim Keskin ile Ömer Topaloğlu geldi.

AK Parti kurucularından Avukat İbrahim Keskin’in il başkanlığına önerileceğinin daha güçlü olduğu AK Parti’ye ‘abi’ modeli olarak yeniden başına geçilereceği söylenirken Keskin iddialara, “Görevden kaçmam” dedi.

Diğer taraftan üçüncü bir ismin de sır gibi saklandığı öğrenildi. 

Son geceye kadar İl Başkanının kim olacağının belirsiz olduğunu ifade eden bir derin Ak Partili sorularımıza, “Şu anda birkaç isim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önünde.” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset