AK Parti’de aday tanıtım günü

AK Parti'nin 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimleri Aday Tanıtımı, bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla yapılacak. Toplantıda, AK Parti'nin yeni seçim müzikleri tanıtılacak. AK Parti'nin, 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimleri Aday Tanıtım

AK Parti’de aday tanıtım günü

AK Parti'nin 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimleri Aday Tanıtımı, bugün Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla yapılacak. Toplantıda, AK Parti'nin yeni seçim müzikleri tanıtılacak.

AK Parti'nin, 1 Kasım 2015 Milletvekili Genel Seçimleri Aday Tanıtımı, Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu, 550 milletvekili adayının tanıtıldığı toplantıda bir konuşma yapacak. Programa 550 milletvekili adayı başta olmak üzere parti kurucuları, eski ve mevcut MKYK üyeleri, MYK üyeleri, MDK Kurulu, DHK üyeleri, Gençlik kolları ve kadın kolları MKYK üyeleri, Bakanlar Kurulunun parti üyeleri Bakanlar Kurulu eski üyeleri önceki dönem milletvekilleri 81 ilin il başkanları kadın kolları başkanları gençlik kolları başkanları ilçe başkanları ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları Büyükşehir, il, ilçe, belde belediye başkanları il genel ve belediye meclis üyeleri davet edildi. Her ilden farklı sayıda olacak şekilde 81 ilden 800 otobüs gelmesi planlanıyor. Katılımcı sayısının Ankara hariç 30-35 bin civarında olması bekleniyor. Gençlik ve kadın kolları teşkilatlarından yoğun bir katılım bekleniyor. Katılımcılara özellikle sabahın erken saatlerinde Ankara'da olacakları düşünülerek salon dışında çorba, simit, poğaça, çay ikramı yapılacak olup ayrıca salon içinde kumanya şeklinde yemek ikramı olacak.

Başbakan Davutoğlu, öncelikle yoğun katılımdan dolayı salona sığmayan ve dışarıda olan kalabalığa hitap edecek. Daha sonra Başbakan Davutoğlu, salondaki konuşmasından önce yeni seçim müzikleri dinletilecek. Davutoğlu'nun konuşmasından sonra il il 550 milletvekili kamuoyuna tanıtılacak. Salon içi dışarıda kurulacak ekranlar aracılığı ile salon dışından da izlenmesi mümkün olacak.

Arena Spor Salonundaki vatandaşlar, ellerinde Türk bayrakları ve AK Parti flamalarıyla Başbakan Davutoğlu'nun salona gelişini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset