AK Parti Trabzon Siyaset Akademisi sürüyor

AK Parti Trabzon Siyaset Akademisine Genel Merkez damgası…

AK Parti Trabzon Siyaset Akademisi sürüyor
 
 AK Parti Trabzon Siyaset Akademisi
AK Parti Trabzon Siyaset Akademisi eğitimleri önemli eğitimcilerin katılımıyla devam ediyor.

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ARGE Başkanı Arzu Yalçınalp ve ARGE Başkan Yardımcıları Besire Çörekçi Arslan, Önder Reisoğlu ve Hüseyin Hacısalihoğlu’nun hazır bulunduğu eğitimlerin altıncı haftasında eğitimci olarak AK Parti Genel Merkez ARGE Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve Dr. Osman Coşkun ile birlikte Prof. Dr. Gonca Bayraktar ve Doç. Dr. Mehmet Şahin yer aldı. AK Parti Genel Merkez ARGE Başkan Yardımcısı olan Trabzon Milletvekili Adnan Günnar da ev sahibi olarak birim başkan yardımcılarını eğitimlerde yalnız bırakmadı.

EĞİTİMCİLERE VE KATILIMCILARA TEŞEKKÜRLER
Prof. Dr. Bağlı katılımcılara “Türkiye’de Sosyo-Kültürel Dinamikler ve Cumhurbaşkanlığı Sistemini” anlatırken Dr. Coşkun ise Başarı ve Motivasyon üzerine önemli bilgiler aktardı. Prof. Dr. Durgun “Hukuk Devleti ve Demokratik Yöntemi” adlı ders verirken Doç. Dr. Şahin de Türk Dış Politikası üzerine genel bir değerlendirme yaptı. Cumartesi ve Pazar günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde verilen AK Parti Trabzon Siyaset Akademisi eğitimlerine katılımın yüksek olması dikkatlerden kaçmadı. AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ARGE Başkanı Yalçınalp de akademi eğitimlerinin istedikleri gibi gittiğini belirterek eğitimcilere ve katılımcılara teşekkür etti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset