AK Parti Trabzon adaylarını tanıttı

AK Parti Trabzon Milletvekili aday tanıtım töreni 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yapıldı AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları ‘Adaylarımızla buluşuyoruz’ sloganı ile tanıtıldı. 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Trabzon İl Başkanlığı ba

AK Parti Trabzon adaylarını tanıttı

AK Parti Trabzon Milletvekili aday tanıtım töreni 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda yapıldı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları ‘Adaylarımızla buluşuyoruz’ sloganı ile tanıtıldı. 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda düzenlenen AK Parti Trabzon İl Başkanlığı bayramlaşma ve aday tanıtım törenine milletvekili adayları Süleyman Soylu, Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Dr. Adnan Günnar, Salih Cora, Ergin Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Başkanı Haydar Revi, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Aday tanıtım töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, “7 Haziran seçimleri akşamı toplantımızı yaparak seçim sonuçlarını değerlendirdik. Milletimizin verdiği mesajı masaya yatırdık. 8 Haziran’da ‘Haydi Bismillah’ diyerek çalışmalarımıza başladık. Partimiz AK Parti, milletin bağrından çıkmış milletin partisidir. 2001 yılına kurucu genel başkanımız cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları tarafından başlatılan ve sonsuza kadar devam edecek harekettir. Kuruluşundan beri teşkilatımızdan çok kahramanlar çıktı. Yeni bir seçim arefesindeyiz. Yerli ve milli adaylarımızla, aday adaylarımızla ve teşkilatlarımızla yola devam ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı selamlama konuşmasında büyükşehir belediyesin çalışmalarını anlattı.

Milletvekili Adayı Ergin Aydın, “Biz bu davanın her tarafında olduk. Bugün burada milletvekillerimiz, milletvekili adaylarımız, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız gibi görev aldık. Bu görevimizi ilimizde en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bugün burada milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Bu liste 1-0’da değil 6-0’da değil Türkiye’nin her yerinde 550 milletvekili ile temsil edilecek. 6-0 yapmak kolay değil zor da değil. Bugün burada bayramlaşıp gidip oturursak kolay değil. Ama ev ev kapı kapı kalbimizle birlikte çalışırsak zor da değil. Biz bu zorlukları hep başardık” diye konuştu.

Milletvekili Adayı Salih Cora, “AK Parti kaybetsin diye Türkiye’nin kaybetmesini göze alanlar, ilk günden seçimin açık ara birincisi olan AK Parti’yi görmezden gelerek hazırladıkları senaryoyu uygulamaya başladılar. Biz ise, bize oy verenlerin takdiri ile oy vermeyenlerin takdirini saygıyla karşılayarak koalisyon çalışmaları yapmak için azami gayret gösterdi. AK Parti milletin gücünden başka hiçbir güç tanımayan siyasi harekettir. Biz bu manada 7 Haziran seçimlerini doğru olarak yorumladığımızda aslında o seçimlerin ir son değil bir başlangıç olduğunu gördük ve bu manada yolumuza devam ederek, o günden itibaren seçim çalışmalarımıza başladık. Verdiğimiz sözleri unutanlardan olmadık olmayacağız. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Milletin elini tutarsak, millet bizim elimizi bırakmayacak. 1 Kasım seçimleri inşallah ülkemizin güvenine ve istikrarına damga vuracaktır” ifadelerine yer verdi.

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, “Başta, bayrağımız, milletimiz, davamız için can veren şehitlerimizin ailelerin bayramı mübarek olsun diyerek hepinizin kurban bayramını tebrik ediyorum. AK Parti, bu sefer 1 Kasım’da 11. Seçimine giriyor. Tam 10 seçimdir büyük başarılara imza attık. Türkiye’de daima birinci olduk. Halkımızın çizmiş olduğu istikametten ayrılmadan, kurucu genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda milletimizle beraber mazlum coğrafyalara hizmet edebilmek için gece gündüz çalıştık ve Türkiye’yi cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımların en az 3 misli yatırımla bayrağı hep yukarılara çıkarmış bir partinin fertleri olarak gurur duyuyoruz. Bizler milletin emanetçileri olarak, bize emanet edilen partinin temsilcileri olarak üzerimize düşeni bugüne kadar nasıl yaptıysak bundan sonra da aynı şekilde yapacağız. 2007 yılında AK Parti’de milletvekili aday adayı olarak siyasete başladım. Arkasından il teşkilat başkanlığı, il başkanlığı ile birlikte görevimi sürdürdüm. Bizler, MHP’li kardeşlerimizin de, CHP’ye oy veren memleketini ve bayrağını seven sosyal demokratların da partisiyiz. Milli görüşten gelen ve SP’ye destek veren ve AK Parti’ye destek vermek isteyen milli görüşçülerin de partisiyiz. Bizim partimizde herkese yer var. Biz o yüzden 6-0 diyoruz. 5 aylık süreç içerisinde TBMM’de sizlere layık olarak çalışmaya çalıştık. TBMM’de, AK Parti bir tarafa, HDP,MHP,CHP bir tarafa blok oldular. Biz AK Partililer olarak kaldırdığımız parmaktan hiç pişman olmadık,memleketimiz için parmağımızı kaldırmaya da devam edeceğiz. Arkadaşlarımızla birlikte güçlü ve tek başına iktidar olarak mecliste olursak, davamızdan, milletimizden, Türkiye’mizden, Trabzon’umuzdan teşkilatımızdan ayrılmadan, bu memlekete ve İslam davasına hizmet edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset