AK Parti Ortahisar'da yoğun seçim mesaisi

AK Parti Ortahisar Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM), çalışmalarını uyum içerisinde sürdürüyor.

AK Parti Ortahisar'da yoğun seçim mesaisi

24 Haziran'da gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için yürütülen hazırlıkları düzenleyen ve koordine eden SKM'de, İl SKM Başkanı Hasan Dilekoğlu, Ortahisar SKM Başkanı Hayrullah Baytar ve SKM Programlar Sorumlusu Yusuf Haldızoğlu yoğun mesai harcıyor.

Milletvekili adaylarının günlük program takvimini düzenleyerek teşkilatla birlikte sahada yapacağı çalışmaları koordine eden SKM'de, AK Parti Ortahisar SKM Başkanı Hayrullah Baytar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

SKM'nin her gün 20 saat süre ile açık olduğunu ifade eden Baytar, "Teşkilatımızın her kademesinden bir araya getirerek oluşturduğumuz SKM'de tüm çalışmalar profesyonel ve titiz bir şekilde sürdürülüyor. Burada hazırladığımız programlarda milletvekili adayımızın nereye hangi saatte kimle gitmesi gerektiğine kadar bir çok hususu göz önünde bulundurarak planlama yapıyoruz. SKM İl Başkanımız Hasan Dilekoğlu da her gün bizimle birlikte olarak tüm koordinasyonun gerçekleşmesini sağlıyor. Mesaimizin büyük bir bölümünü SKM'de harcıyoruz. Geriye kalan bölümde de aktif olarak saha çalışmalarına katılıyoruz" dedi.

DAVA RUHU VURGUSU

Seçim süreçlerinde özveri gösterilerek yapılan çalışmaların 'dava ruhu' taşıdığına vurgu yapan Baytar, "AK Parti sevdalısı herkes SKM'lerde gönüllü olarak görev alır. Çünkü bizim amacımız milletimize hizmet, davamızın lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan bağlılığımızdır. AK Parti kadroları kendisini hem başkan seçmek, hem de güçlü bir meclis ile çalışmasını sağlamak adına gereken özveri ve dirayeti göstermeye devam edecek. Bizim tek beklentimiz milletimizin güven ve istikrar içerisinde temsili ve hizmetin aksamadan devam etmesidir. Onun için 'Yaparsa AK Parti Yapar' diyoruz" açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler