Ak Parti o takvimi Açıkladı

AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp, partisinin seçim takvimi çerçevesinde aday adayı başvurularının 31 Ağustos Pazartesi günü sabah 08.00'den itibaren başlayıp, 3 Eylül Perşembe günü saat 19.00'a kadar tamamlanac

Ak Parti o takvimi Açıkladı
AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp, partisinin seçim takvimi çerçevesinde aday adayı başvurularının 31 Ağustos Pazartesi günü sabah 08.00'den itibaren başlayıp, 3 Eylül Perşembe günü saat 19.00'a kadar tamamlanacağını belirtti. Aday adaylarından başvuru ücreti olarak 7 Haziran Genel Seçimlerindeki uygulamanın devam edeceğini belirten Yalçınalp, “Erkek adaylar 5 bin lira ödeyecek, kadın adaylar 2 bin 500 yüz lira ödeyecek. Engelli adaylar ödeme yapmayacaklar.” dedi. Yalçınalp, aday adaylarının başvurularını genel merkeze yapabilecekleri gibi herhangi bir il başkanlığına da yapabileceklerini ifade etti. Partisinin aday belirleme sürecine de değinen Yalçınalp, “Genel Merkezde komisyonlar kurulacak ve 18 Eylül akşamına kadar değerlendirmeler tamamlanıp Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilecek.” diye konuştu.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler